קיציס ופיראס- היום בתפוז

קיציס ופיראס- היום בתפוז ../images/Emo43.gif

הערב ב-20:00 איל קיציס מגיע לענות לשאלותיכם live ב- BlogTV. אתם מוזמנים להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום ביפ
ב-22:30, מיד אחרי הפרק היומי של פרוייקט Y2 יתארח live ממש כאן- פיראס חורי, המנצח הגדול של פרוייקט Y, מחזור א'- שיענה לשאלותיכם.
עוד לא הצבעתם לסקר של המדינה ??? את מי הייתם מזמינים לדייט לארוחת ערב של ראש השנה? קחו דקה והשפיעו על הסקר!

Rinushkaa

New member
הממ- אני יודעת שזה קצת באיחור אבל..

חזרתי!!!!!!! ברוסיה היה נפלא, נהניתי מאוד..!! בניגוד לטיולים קודמים לא חזרתי עם גרדרובה חדשה אבל בהחלט הבאתי באמתחתי כמה פריטים חדשים ושווים ביותר - אשתף אתכם בהזדמנות. סיכום "סטייל רוסי" למי שמתעניין: ברוסיה לא בדיוק שמעו על גזרה נמוכה ו90% מהנשים/בחורות/ילדות הולכות עם מכנסיים שמגיעות מעל הפופיק - גוועאלדדדדד
אם לא נתייחס לזה - מה שהולך שם הוא בעיקר או יותר נכון רק, סנדלים על עקב בורג בגובה מכובד עם שפיץ מקדימה. זה מדהים איך שפשוט כולן הולכות שם על עקבים - אבל כולן!!!!!! הצבעים - אותם צבעים. נועזות- רבה....!!! בנות הולכות בלי להתבייש בחולצות שקופות/רשת וחזייה, הרבה הולכות בלי חזייה בכלל, הרבה הולכות עם מיני, כולן מאוד מגונדרות ומאוד "LOOK AT ME" - והכל נורא שגרתי ולא יוצא דופן. הבנים - יש ויש, פחות או יותר כמו בארץ, אצלנו הם יותר שווים לדעתי.. הגיוון - מדהים - אין אחת שלבושה אותו דבר. המחירים - במקומות שאנחנו היינו - לא יותר מדי זול. יש מציאות כמובן אבל הרוב במחירים דומים לארץ ומעלה. זהו לבינתיים, שמחה לחזור רינה

SuGar and SpicE

New member
ברוכה השווה../images/Emo8.gif

שמחה לשמוע שנהנית
תתחדשי על כל מה שקנית
ואגב... זה לא שברוסיה לא שמעו על הגזרה הנמוכה.. זה שאנחנו לא בדיוק שמענו על הגזרה הגבוהה

מי זה אנחנו../images/Emo35.gif הצעירים../images/Emo3.gif

ההורים שלנו פעם היו הולכים רק עם גזרה גבוהה!

SuGar and SpicE

New member
חחחח... אני יודעת..../images/Emo132.gif

התכוונתי שאחרי הגזרה הנמוכה כל אירופה נתפסה חזרה לגבוהה, חוץ מאיתנו, הנוער הישראלי הפוחז שממשיך לדבוק בנמוך הישן והטוב. :)

AmiTutiT14

New member
לא לא לא!! להזכירכם שעד לפני 5 שנים

כולנו הלכנו עם גזרה גבוהה

אדוו

New member
הייי ../images/Emo24.gif

שמחים שחסרת ושנהנתת..(:) ברוכה השבה !!

No BoDy1

New member
יש יותר טוב מהבית!!!!

קפריסין!!!!!!!! טורקיהההההההההההה!!! יוון!!!!!!! לא רוצה ת'ארץ!!!

אם היתה ניתנת לי האפשרות להשאר שם..

הייתי נשארת בלי לחשוב פעם נוספת. חברים אל תפספסו את המסע לפולין!

בהחלט.

כל מי שלא היה שם ושואל איך היה מופתע לשמוע "היה כיף" אבל כן היה כיף. פשוט אין מילים... המסע שלנו הורכב בצורה כל כך טובה, קצת עצב קצת שמחה וכו'... הכרתי אנשים, נפתחתי לאנשים שלא חשבתי שיהיה בינינו יותר מ"שלום", למדתי, השכלתי, ראיתי, חוויתי, צחקתי, בכיתי... שבוע של הנאה. זו חוויה שאני בחיים לא אשכח.

יפה..

אבל נראה לי שקצת הגזמתם.. יש פה אבטלה והמדינה לא מנוהלת בצורה כ"כ טובה אבל יש לנו דברים במדינה שאין לכל מדינה .. ממש עשיתם מישראל ISRHALL

SuGar and SpicE

New member
חח עזוב הכל, אין כמו ארץ ישראל!

בטח שלא ליד מדינות נחשלות כמו יוון וקפריסין.. איכות החיים פה הרבה יותר גבוהה, בבדוק. ואגב טלו'שש.... תיקון קטן:
hell*

למעלה