קיציס עונה ראשונה על DVD שלום לכולם, האם העונה הראשונה על DVD? אם כן, איפה אפשר לרכוש? תודה
S shpitz461 New member 8/12/04 #1 קיציס עונה ראשונה על DVD שלום לכולם, האם העונה הראשונה על DVD? אם כן, איפה אפשר לרכוש? תודה
K Kido2222 New member 8/12/04 #3 אני מניח שארץ נהדרת... אז כן... אבל זה כמובן קטעים נבחרים... ובכל חנויות הדיסקים המובחרות... (אני למשל קניתי בטאוור רקורדס...)
אני מניח שארץ נהדרת... אז כן... אבל זה כמובן קטעים נבחרים... ובכל חנויות הדיסקים המובחרות... (אני למשל קניתי בטאוור רקורדס...)
S shpitz461 New member 8/12/04 #4 חלומות בהקיציס חלומות בהקיציס עונה ראשונה. האם אפשר לרכוש online, אני לא גר בארץ.
ס סליידר New member 8/12/04 #5 לא ידוע לי שקיים, אבל אם יש אני רץ לקנות. אולי רק את השנייה, זה אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי בחיים שלי. עד היום יש לי קטעים במחשב מהעונה השנייה. לאספנים בלבד
לא ידוע לי שקיים, אבל אם יש אני רץ לקנות. אולי רק את השנייה, זה אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי בחיים שלי. עד היום יש לי קטעים במחשב מהעונה השנייה. לאספנים בלבד
K Kitzis המושלם New member 8/12/04 #7 אי אפשר. אי אפשר לרכוש DVD של חלומות- כי לא יצא אחד כזה. אבל יש אפשרות להוריד קטעים של כל העונות בערך למחשב.
אי אפשר. אי אפשר לרכוש DVD של חלומות- כי לא יצא אחד כזה. אבל יש אפשרות להוריד קטעים של כל העונות בערך למחשב.
K kfm New member 11/12/04 #8 יש לי עונה שניה מוקלט וזה אחד הדברי ם היותר גאוניים שיצאו מהטלוויזיה אי פעם. זהו, הייתי חייבת לשתף
Y Yuvalenko New member 11/12/04 #9 יש לי זבוב מרוח על החלון ומדבקה של "טימברלנד" לבנה ליד זה. זהו. הייתי חייב לשתף.
פ פIלי New member 12/12/04 #13 לי יש סטיקר של פורום בנות בתפוז. (אני לא מפסיק, אני לא מפסיק, לא אני לא מפסיק - האימפריה מכה שנית!)
כ כרית סוריאליסטית New member 12/12/04 #14 נו, ידעתי שאתה בכלל מעריץ אותנו. תראה לי אותו פעם, ואז נוכל גם להשוות צבעי ליפסטיק ולהחליף תחבושות היגייניות! [איי איי איי, כמה מגעיל זה נשמע...]
נו, ידעתי שאתה בכלל מעריץ אותנו. תראה לי אותו פעם, ואז נוכל גם להשוות צבעי ליפסטיק ולהחליף תחבושות היגייניות! [איי איי איי, כמה מגעיל זה נשמע...]
K Kido2222 New member 11/12/04 #10 אחד מהדברים שאני חייב לראות... וואי... אתם יודעים... אולי נעשה טובה לאנושות, ונעביר את זה למחשב? יש לי כרטיס לוכד וידיאו... של חבר שלי... אני יכול לחבר וידיאו... ולהעביר למחשב...
אחד מהדברים שאני חייב לראות... וואי... אתם יודעים... אולי נעשה טובה לאנושות, ונעביר את זה למחשב? יש לי כרטיס לוכד וידיאו... של חבר שלי... אני יכול לחבר וידיאו... ולהעביר למחשב...