קיצ'ן איד...

סופש

New member
קיצ'ן איד...

האם מישהו משתמש בקיצ'ן איד ויכול לחוות דעתו ? האם בארץ מוכרים רק את דגם KSM150 - קערה 5של ליטר והספק של חצי כ"ס), או גם את KSM152 ? (מה ההבדל ?) ראיתי שניתן לרכוש את המוצרים במחיר של 1,700 - 2,400 ש"ח ללא אחריות, ובמחיר של 2,500 - 2,800 עם אחריות של ניופאן מכיוון שחשוב לי אחריות (למרות שמדובר במוצר אמין), ארכוש עם אחריות, אך בחלק מהאתרים מצויין שמדובר ב 3 שנות אחריות של ניופאן, ובחלק מדובר ב 5 שנות אחריות של ניופאן - כיצד יתכן ? בנוסף, בחלק מהאתרים מקבלים מטחנת בשר + מגן מזיגה, בחלק לא מקבלים כלום, ובחלק רק אחד מהם - כיצד יתכן ? חשבתי לרכוש באילת, שם המכשיר עולה כ 2,200 ש"ח כולל אחריות כולל הכל - הםא מישהו רכש פעם מאילת ? האם יש טעם לחפש את המוצר במכרזים ? (מחו"ל זו לא אופציה, למרות שזה זול משמעותית, גם מכיוון שהמכשיר כבד, וגם מכיוון שלא תהיה לו אחריות)

שלום לך...הנה לך תשובות מנסיון אישי:

אז ככה, בתור אילתית במקור וכאחת שקצת מעורה בחוקי המע"מ אני לא חושבת שזה כדאי לך. ולמה? פשוט מהסיבה שאסור לקנות באילת ולהוציא החוצה מכשירים מופחתי מע"מ. מה זה אומר? אם את תושבת אילת, תקני כאוות נפשך, אך אם את יוצאת עם המכשיר מגבולות העיר עליך לשלם תוספת מע"מ. ברור שלא כל אחד עושה זאת [אף אחד לא עושה זאת] , אך פעם באף פעם שלטונות המכס מציבים אמבושים בשדה התעופה ובמחסומים ולא שווה לך להתפס. לא להאמין, אך גיסי הגאון נתפס עם מכשיר חשמלי שהעביר ברכבו ונאלץ לשלם את מלוא המס פלוס קנס. זה חוקי מרפי, אבל זה מה שקרה. וכעת לקיצ'ן... יש לי אישית את הקיצ'ן 152. יש לי 5 שנות אחריות ואני לא ממליצה להתעסק עם מכשירים ללא אחריות. נכון שכבר 3 שנים לא הצטרכתי כלום, אבל למה לקחת ריזיקה? אני חושבת שמכרזים זה דבר נכון וזול יחסית, אם בודקים את הספק וכו'. תקני רק מבית מוכר ואחראי . אני ממליצה לקנות את המטחנה [מעולה] וכמובן שגם את המגן, זה בא יחד עם המכשיר [לא שמעתי שזה מגיע בנפרד]. לקיצ'ן יש הרבה חלקים שניתן לרכוש , אבל זה תעשי בהזמנה מחו"ל, כי פערי המחירים אסטרונומיים ועליהם לא צריך אחריות... כל הקטע של השוני בהצעות תמוה בעיני ולדעתי כדאי לך לפנות ישירות ליבואן ולשאול כדי לקבל תשובות מושכלות. אני מקווה שעניתי לך על מירב השאלות. אם שכחתי משהו...סליחה. בהצלחה ותתחדשי. אריאלה.

סופש

New member
תודה רבה לך !!! שאלה :

1. את יודעת מה ההבדל בין 150 ל 152 ? (נכנסתי לאתר היצרן, יש להם אותו מפרט בדיוק) 2. תסתכלי בבקשה כאן, 5 שנות אחריות + מטחנת בשר + מגן מזיגה - זה המוצר, נכון ?

זה בדיוק המכשיר...שלי בצבע סגול ענבים.

אני לא יודעת מה ההבדל, אבל הפולניות שלי הובילה אותי לבחור את המספר הגבוה יותר... משום מה חשבתי שזה טוב וחזק יותר... אולי כן ואולי לא...

סופש

New member
אבל בלינק זה דגם 150...

אגב, היכן קנית 152, בארץ ? בפורום אחר כתבו לי שהקנווד היא עם הספק 1,000 וואט והרבה יותר חזק, ובנוף הקיצ'ן איד מתחמם מהר, וקשה לו עם יותר מק"ג קמח אחד... האמנם ?

הדגם בתמונה נראה זהה לחלוטין. השוני לדעתי הוא

במנוע [אולי... אני לא ממש יודעת]. זה גם לא משנה לי. אני מרוצה מהמתנה. קיבלתי אותו ליום ההולדת ואני מאחלת לכל מי שתחביבו מטבח שיקבל אחד כזה. אני לא ניסיתי לעבוד עם יותר מקילו אחד, אז אין לי מושג. קילו קמח הוא לש בצורה מדהימה. אין לי תלונות בכלל. ומתחמם? תגדיר מתחמם... לא חושבת שהוא מתחמם. שטויות. ממש לא. מה שכן צריך להקפיד זה לא לעבד יותר מ-10 דקות ברציפות, למרות שביום שישי לא שמתי לב והוא עבד 35 דקות ברציפות. לא קרה לו כלום. קרה פעמיים שהוא נפל על הרצפה מגובה גבוה [טעות...] ולא קרה לו כלום. בגלל זה אני מרוצה ממנו. אחלה מוצר וכזה שנותן את התמורה בעד האגרה. אני מצטערת שאני לא יכולה לספק לך תשובות על המכניקה, אני פשוט לא באה מהתחום וזה גם לא ממש מעניין אותי. זהו. בייייייי.

סופש

New member
../images/Emo70.gif האם KitchenAid הוא סתם מותג, ועדיף קנווד?

קראתי בפורומי האוכל ש KitchenAid, למרת המוניטין הרב שיש לו, הוא בעיקר צעצוע יפה, אבל עם הספק חלש, מוגבל ל 1 ק"ג קמח ומתחמם מהר. לעומתו עדיפים דגמים מקבילים של קנווד, בעלי הספק של 1,000 וואט. אני לפני רכישה, חשבתי על KitchenAid אך כעת אני מתלבט. יש למישהו ידע ו/או ניסיון שיכול להאיר את הנושא ?

סופש

New member
../images/Emo41.gifלפני רכישה : KSM150 או KMX5059 ?

התכוונתי לרכוש KitchenAid KSM150, אבל אז קראתי בפורומים שיש לו בעיית התחממות במידה ופועל למעלה מ 10 דקות, וקלה לו להתמודד עם יותר מ 1 ק"ג של קמח. המליצו על קנווד, בדקתי את הדגמים שהומלצו, והדגם הרלוונטי מבחינתי הוא Kenwood KMX5059 (הוא 1000 וואט לעומת ה KSM150 שהוא 375 וואט) כעת עלי להחליט מה לרכוש. המיקסר יהיה בשימוש בבמוצע פעם בשבוע, לא הרבה, ואין צורך בכמויות גדולות מ 1 ק"ג קמח (אפילו זה לא..) לאור כך, האם החסרונות של ה KSM150 בכלל רלוונטים עבורי ? השאלה היא האם ל KSM150 יש יתרונות כלשהן על פני ה KMX5059, או שכדאי ללכת על KMX5059 ? תודה.

אלינקה

New member
לי יש קיצןאייד 6 שנים

נכון שהוא לא עובד כל יום אבל אני מאוד נהנת ממנו חזק מסיבי וגם מקשט יפה את המטבח נקנה במחזר ב1800 שח אחרי שאמרתי לבעלי שאם נראה לו הגיוני להחליף מחשב כל שנתיים ולשלם 3000 שח כל פעם לא נראה לי שלשלם 3000 שח פלוס למיקסר להרבה שנים זה יקר הבעיה אם בעלי שאחרי שבוע התקשרו לדעת איזה צבע אני רוצה אני נהנת ממנו

למעלה