קיצ'ן איד...

סופש

New member
קיצ'ן איד...

האם מישהו משתמש בקיצ'ן איד ויכול לחוות דעתו ? האם בארץ מוכרים רק את דגם KSM150 - קערה 5של ליטר והספק של חצי כ"ס), או גם את KSM152 ? (מה ההבדל ?) ראיתי שניתן לרכוש את המוצרים במחיר של 1,700 - 2,400 ש"ח ללא אחריות, ובמחיר של 2,500 - 2,800 עם אחריות של ניופאן מכיוון שחשוב לי אחריות (למרות שמדובר במוצר אמין), ארכוש עם אחריות, אך בחלק מהאתרים מצויין שמדובר ב 3 שנות אחריות של ניופאן, ובחלק מדובר ב 5 שנות אחריות של ניופאן - כיצד יתכן ? בנוסף, בחלק מהאתרים מקבלים מטחנת בשר + מגן מזיגה, בחלק לא מקבלים כלום, ובחלק רק אחד מהם - כיצד יתכן ? חשבתי לרכוש באילת, שם המכשיר עולה כ 2,200 ש"ח כולל אחריות כולל הכל - הםא מישהו רכש פעם מאילת ? האם יש טעם לחפש את המוצר במכרזים ? (מחו"ל זו לא אופציה, למרות שזה זול משמעותית, גם מכיוון שהמכשיר כבד, וגם מכיוון שלא תהיה לו אחריות)
 

סופש

New member
../images/Emo70.gif האם KitchenAid הוא סתם מותג, ועדיף קנווד?

קראתי בפורומי האוכל ש KitchenAid, למרת המוניטין הרב שיש לו, הוא בעיקר צעצוע יפה, אבל עם הספק חלש, מוגבל ל 1 ק"ג קמח ומתחמם מהר. לעומתו עדיפים דגמים מקבילים של קנווד, בעלי הספק של 1,000 וואט. אני לפני רכישה, חשבתי על KitchenAid אך כעת אני מתלבט. יש למישהו ידע ו/או ניסיון שיכול להאיר את הנושא ?
 

סופש

New member
../images/Emo41.gifלפני רכישה : KSM150 או KMX5059 ?

התכוונתי לרכוש KitchenAid KSM150, אבל אז קראתי בפורומים שיש לו בעיית התחממות במידה ופועל למעלה מ 10 דקות, וקלה לו להתמודד עם יותר מ 1 ק"ג של קמח. המליצו על קנווד, בדקתי את הדגמים שהומלצו, והדגם הרלוונטי מבחינתי הוא Kenwood KMX5059 (הוא 1000 וואט לעומת ה KSM150 שהוא 375 וואט) כעת עלי להחליט מה לרכוש. המיקסר יהיה בשימוש בבמוצע פעם בשבוע, לא הרבה, ואין צורך בכמויות גדולות מ 1 ק"ג קמח (אפילו זה לא..) לאור כך, האם החסרונות של ה KSM150 בכלל רלוונטים עבורי ? השאלה היא האם ל KSM150 יש יתרונות כלשהן על פני ה KMX5059, או שכדאי ללכת על KMX5059 ? תודה.
 
למעלה