קיצרתי את כל הציפורניים

קיצרתי את כל הציפורניים ../images/Emo10.gif

בלית ברירה... הן פשוט ממש חלשות כשהן ארוכות, כמו נייר, ואני מפחדת שהן יישברו אז אני מקצרת אותן מידי פעם. ולוקח לי מלא זמן לגדל אותן לאורך יפה. העניין הוא שאני שונאת להסתובב בלי לק. יש איזה טיפול שאפשר לעשות לחיזוק הציפורניים אבל עדיין למרוח לק? נגיד שכבה מהחומר המטפל ומעליה שכבה של לק?

lilo4

New member
בוודאי! ../images/Emo13.gif

אני מאוד מזדהה, אגב. גם הציפורניים שלי היו מתחילות להישבר ברגע שהן התחילו להתארך. יש אפשרות להשתמש במחזק לק- זו שכבת בסיס שמטרתה לחזק את הציפורניים. יש בשוק מגוון מכובד של מוצרים, ויש פה בפורום כמות מכובדת של המלצות. אני יכולה לספר על שני מחזקים שהשתמשתי בהם עד היום: 1. מחזק של תפוח- נקנה בסופר פארם. מחזק חביב בהחלט, אם אני לא טועה עכשיו גם יש עליו הנחות. 2. מחזק של סאלי הנסן, בשם Nailgrowth Miracle Salon Strength Treatment . גם נמצא בסופר פארם, מגיע בבקבוקון בצבע זהב. עולה בסביבות 70 ש"ח בארץ. זה המחזק הנוכחי שלי ואני מאוד מרוצה ממנו, יותר מהמחזק של תפוח. אני חושבת שהוא עובד יותר טוב, והוא גם בסיס טוב יותר ללק מאשר המחזק של תפוח. המחזק הזה מבטיח גם לעודד צמיחה של הציפורניים אבל אני לא באמת יכולה להתחייב שזה קורה, כי הציפורניים שלי צומחות מהר גם ככה. יש מחזקים שגורמים להצהבת הציפורניים, אני לא יודעת לתת לך פרטים לגבי שני המחזקים שהמלצתי עליהם כאן. קחי בחשבון שההמלצה על חלק מהמחזקים אם לא על כולם היא להתחיל בהתחלה עם מריחה "טיפולית", כלומר למרוח רק את המחזק בלי לק מעליו. בד"כ זה יום כן יום לא או משהו, כל מחזק וההוראות שלו. אחרי שמסיימים את השלב הזה אפשר למרוח לק כרגיל, פשוט להשתמש במחזק כבסיס.

עינב ג ל

New member
מחזק ציפורניים

כל מה שאמרה לילו חקוק בסלע. אין לי מה להוסיף. גם הציפורניים שלי בזמן האחרון במצב לא טוב ובגלל זה הן מאוד קצרות. מצד שני יש לזה גם יתרון: אני מרשה לעצמי ללכת עם צבעים קצת יותר משוגעים, ועדיין באופן יחסי זה נראה סולידי...

lilo4

New member
אני פשוט משלבת

כשהציפורניים שלי כבר ארוכות לי מדי, אני גוזרת אותן לגמרי כי אין לי כוח להתחיל לשייף. ואז אני מתחילה לגדל מחדש וככה אני תמיד מגוונת- יש לי את השלב של הציפורניים הקצרות ויש לי את השלב שהן בינוניות ואז ארוכות. אגב, גם אני כמוך- יש צבעים שנראים יותר טוב על ציפורניים קצרות.

למעלה