קיצר

Wild elf

New member
קיצר

אני חושב איך לכתוב התנצלות, אבל כך שתבינו את זה נכון. אני מתנצל על המילים בהם התבטאתי, אבל לא מתחרט על כך. ז"א, אני באמת חושב שהיא מניאקית מזדיינת, אבל כנראה שפה, בפורום, לא נהוג להביע את מה שחושבים, אלא לצנזר, כאילו אנחנו באיזו משפחת אצולה. טוב, שיהיה. אם זה מה שחברי פורום רוצים, מי אני שאתווכח? אני לא מחשיב את עצמי בתור חבר פורום(ונראה לי שגם אתם לא, אבל זה לא משנה), אבל אני אבקר פה מדי פעם, אכתוב ואגיב, וכך גם לששי יהיה מה לעשות. יחסי סימביוזה שכאלה...

Anna Karenina

New member
חבל.

אנחנו דווקא מאוד פתוחים לקבל אנשים חדשים. אבל כמו בכל פורום, גם כאן יש כללי התבטאות, שנועדו לשמור על הסדר. אחרת, כל אחד יבוא ויקלל את מי שלא נראה לו, ויתפתח כאן שוק, ורמת דיון נמוכה. אני לא חושבת שמישהו רוצה בזה. אתה מוזמן לכתוב, להגיב ולהביע את דעתך. ואנחנו נשמח לשמוע (ולקרוא..) אותה. וזה באמת לא קשה, לשמור על כמה כללים פשוטים, ועל שפה נאותה, בלי שום קשר ל"משפחת אצולה". זה פשוט הרבה יותר מכובד, לשמור על שפה נורמלית. לדעתי, גם ששי ישמח לקבל אותך כחבר פורום מן המניין. אבל זה כבר תלוי בך. יום טוב.

אני לא שמח מזה שאתה עוזב-

אבל אני מעדיף שבנאדם יעזוב בגלל שאני לא נותן לו לנבל את פיו בפורום, על בנאדם שיעזוב בגלל שהכפישו את שמו/לעגו לו/קיללו אותו. שוב- אני לא שמח מזה שאתה או כל אחד אחר יעזוב במידה שווה. בכל מיקרה- אני חושב שכללים בפורום הם אבן יסוד לשיחה, אם אתה לא מקבל את זה, אני ממש מתנצל- אבל זה ככה. שתהיה לך דרך צלחה בוא לבקר לעיתים קרובות, נשתמע.

מיטללל

New member
דווקא

אני הבנתי מהדברים שלו שהוא הבין את המסר שניסנו להעביר והוא מקבל את זה... בהתאם לכך, ברוך הבא. אני מקווה שתבקר בפורום שלנו רבות ותהנה

Wild elf

New member
אני לא עוזב, חבוב

אתה לא תפטר ממני בכזאת קלות:) רק אמרתי שאני לא חבר פורום. תחשיב אותי בתור אורח. שלא מנגב רגליים בכניסה. למיטללל- הבנתי את המוסר, אבל לא קיבלתי אותו. אני אשתדל, אם זה עושה לך טוב על הלב, אבל לא יותר מזה. לך, חבוב- אני מעדיף שמישהי שמשחקת עם אנשים מרוב שיעמום תעזוב את הפורום, מאשר מישהו שמזיין(סליחה, מ**ין) את השכל. נ.ב. תגידו, ששי ומיטל, אתם חברים או משהו?

Wild elf

New member
כי הוא זה שמוחק הודעות

האת זאת שמככבת בתור מנהלת הפורום. כמו שאמרו כאן, מאחורי כל גבר עומדת אישה(או מעל... או מתחת... )

Wild elf

New member
כי הוא זה שמוחק הודעות

האת זאת שמככבת בתור מנהלת הפורום. כמו שאמרו כאן, מאחורי כל גבר עומדת אישה(או מעל... או מתחת... )

למעלה