קיקבוקסינג טהור

zoratas

New member
קיקבוקסינג טהור

שמתם לב שאין לנו במדינה קיקבוקסינג טהור? הכל שילוב עם איגרוף תאילנדי או שזה קיקבוקס k1...אני מתכוון לנטו קיקבוקסינג האמיתי הטהור מה שרואים בעולם שהם מתחרים עם מכנס ארוך ולא עם קצר ועם כל הבעיטות המרשימות שלהם (פטיש מסובבת וכל מיני)...ביררתי אצל אורי צבי הוא אמר שהוא למד את זה אצל צ'אק נוריס אם אני לא טועה אך מצד שני הוא אמר שהוא מלמד קיקבוקס k1 וזה לא הקיקבוקס האמיתי נו אתם יודעים בטח למה אני מתכוון...או שאולי אני טועה וזה כן...מישהו מכיר ויכול לעשות לי סדר בדברים? תודה

S1ndrome

New member
ממה שידוע לי

אם אני מבין אותך נכון קיקבוקסינג מתייחס לאומנות לחימה שמשתמשת רק בבעיטות ואגרופים, בלי מרפקים, ברכיות וכמובן בלי קלינץ'.
העולם קצת התפתח, והיום כבר מכניסים גם ברכיים ומרפקים, לפחות באימונים כי כל ארגון קובע חוקים משלו לאירועים ולתחורויות שהוא מארגן, יש כאלה שמותר ויש כאלה שאסור ולכן לרוב זה כן משולב באימונים.
יותר מזה אני אגיד שלפעמים באינטרקלאבים של מועדוני אגרוף תאילנדי מקיימים קרבות עם חוקים שמגבילים את השימוש בכל הכלים של אגרוף תאילנדי והקרב דומה יותר לK1 ולפעמים אפילו לקיקבוקסינג.

כל זה מבחינת תחרויות.

לגבי מקומות שמלמדים בלי ברכיים ומרפקים אני לא מכיר.

RoyceGracie

New member
אין זירות בארץ שעושות את זה

ולכן המאמנים לא מאמנים את זה כל כך....

מה שכן, ראיתי לא מזמן תחרויות "סאן דה" - קונג פו קרבי וזה היה נראה דיי דומה

zoratas

New member
נכון

אתה מכיר מקומות שמאמנים בהם סנדא? יש מאמנים לזה? משהו? אשמח אם גם גולשים אחרים כאן שמכירים יגיבו...תודה

RoyceGracie

New member
אני לא מכיר במרכז, יש בקריות

חפש באינטרנט או שאולי תמצא פורום שלהם

muaythai

New member
יש בחדרה אני יודע ..

ואתה מתכוון יותר למה שרואים בערוץ EURO-SPORT בשם המוכר של התכנית WCL שזה אירגון קיק-בוקס מוכר בעולם, שגם נשים מתחרות בו אגב, ואם אני לא טועה הוא שייך לצ'אק נוריס האגדי.
יש שם באמת ליגה כזו של תחרויות מכל העולם, וקבוצות שעוסקות אך ורק בזה. החוקים שונים, וכמו בכל אירגון יש להם את התנאים שלהם והזירה שלהם. בסופו של דבר זה די דומה רק שהשמיטו את המרפקים ואת הקלינצ'ים. כמו כן גם הניקוד שונה, ומשך זמן הסיבוב וכמובן עם זאת גם השיפוט.
בסן-דא, תוכל למצוא משהו שבאמת הכי מתקרב לכך, אך מאמין שאם תחפש היטב, תמצא קיק-בוקס "טהור" כמו שאתה מחפש. בהצלחה.
ולילה טוב.
בברכה,
ארז שוקרון.

zoratas

New member
בדיוק

מכיר את התוכנית וזה באמת מה שחיפשתי...ולגביי מה שאמרת באמת סנדא אולי הכי קרוב אני אברר...בנוגע לקיקבוקס כבר חרשתי את האינטרנט בחיפושים אחר קיקבוקס טהור אבל באמת שלא מצאתי כלום אלא רק דברים משולבים של איגרוף תאילנדי וקיקבוקס וכל מיני דברים לא קשורים כמו אירובי בכלל...אם יש פה עוד גולשים שיודעים איפה יש סנדא בתל אביב או חולון או בת ים או ראשון לציון אני אשמח...תודה

daskaliano

New member
יש איגוד וואקו בישראל

אחד הסגנונות הוא "פול קונטקט" ולזה אתה מתכוון.
אורי צבי בודאות מכיר את השיטה

zoratas

New member
כן מכיר את האיגוד אבל...

נכנסתי לאתר של האיגוד wako ואני לא מבין משהו...אני לא רואה שרשום שם סניפים של מי שמלמד את זה...יש להם טלפון משהו שאפשר לברר מאמנים סניפים משהו? זה קיקבוקס טהור מה שהתכוונתי? אני לא מבין מה הולך פה...תוכל לעשות לי סדר בדברים בבקשה או מי שיודע כאן...תודה שוב

zoratas

New member
בנוגע לסנדה..

נתקלתי באתר של "התאחדות האו-שו בישראל" וראיתי שמאמנים שם סנדה זה נראה לי המקום הכי מקצועי לזה משום שזו התאחדות האושו שקשורה גם להתאחדות העולמית לאושו והן מקיימות תחרויות ואליפויות סנדה...

depresia

New member
בקשר למרפקים

לא נראה לי שיש מכון מועדון אומנויות לחימה שמשתמשים בו במרפקים בספארינג, כי זה סופר מסוכן.
אפילו אם מתכוננים לתחרות שבה מותר להשתמש במרפקים, באימונים משתמשים במפרקים או על שק, או בעבודה סופר מבוקרת בזוגות, אבל לא בספארינג.

למעלה