קיקוש היי
מרי לי

פנינה101

New member
קיקוש היי ../images/Emo24.gif מרי לי ../images/Emo24.gif

הנה מצאתי אותכן פה עוד לא בדיוק הבנתי מה זה "הסוד" אפשר להרחיב קצת הסבר? תודה רבה

CrazySheep111

New member
הסוד זה בעצם דרך חיים...

בכללי- יש "סוד" שאומר שכל מה שאת רוצה יכול להתגשם...כל מה שאת רוצה לזמן לחיך את יכולה לזמן, גם אם זה רע וגם אם זה טוב. הכל תלוי בתחושות שלך, בהרגשה, בכמה את רוצה את זה ו...הכי טוב זה שתצפי בסרט "הסוד"...את כבר תביני הכל

CrazySheep111

New member
מתי הספקת?../images/Emo6.gif

את מהירה חח נכון זה מדהים??! ואם כבר ננצלש את זה... היום התחלתי לפחד מהמחשבות שלי
יש דברים שקורים מהר מדי!!! באתי לעקוף משאית בדרך הביתה ומישהו בא מולי אז מהר חזרתי לנתיב, ואז חשבתי לעצמי שזה יהיה בטח מצחיק באופן מוזר אם אני אעקוף ומשטרה תהיה מולי
ואז ביטלתי את המחשבה אמרתי לעצמי הכל יהיה בסדר, ושתי דקות אח"כ זה קרה!
:-O וגם יום אחד חשבתי לעצמי למה גלגלצ לא שמים את השיר של "גריז" כי הם אוהבים נוסטלגיה, וכמה ימים אח"כ שמעתי את השיר בגלגלצ. אותו דבר גם עם שיר ששרתי בבית, "הדפוק הזה עושה לך טוב" וגם היה את זה היום! טוב זהו, החודש אני חייבת לזכות ב7 מיליון...
גם לכם קורה שלפעמים המחשבות שלכם ממש קורות מהר? גם טלפתיה יש לי בזמן האחרון זהו,אני מוזרה
לילה טוב!!!

פנינה101

New member
הסרט "הסוד" רץ באינטרנט עד שהורידו אותו

יש לי גם הרבה טלפתיות ותיקשורים ובסופו של דבר בדיעבד אני רואה את מהלך החיים שלי כפאזל מושלם, גם אם נורא קשה לפעמים. ואם תזכי ב 7 מליון...לא, לא אבקש מימך חצי ...חחח אבקש לזכות גם בשביל זה צריך לקנות את הכרטיסים האלה...חחחח
אני נמנעת כי אני תמיד מפסידה...
רק בשמחות

CrazySheep111

New member
אווווו

תשתדלי להמנע מהאימרה האחרונה!!! תשני את זה מייד! מהיום את רק יכולה לזכות
ולעניני- זה לא "אם" כי אני כן אזכה, אתם תראו

kikona126

New member
נו יאללה לוטו משותף?

נחליט במסרים על מספרים? מקסימום נמלא את אותם הכרטיסים? אולי ה"מגנט" (מצטערת לא אוהבת את המונח הזה אבל הוא קל לשימוש) הזה יפעל יותר טוב אם שלושתנו נפעיל אותו יחד

למעלה