קירבה לבן/ת זוג של האח/ות

קירבה לבן/ת זוג של האח/ות

אני והגיס שלי מאוד קרובים, הוא יודע עליי כמעט הכל, ויודע המון דברים שאחותי שהיא בשר מבשר אימי אינה יודעת וזה בגלל הביקורתיות יתר שלה. אני יודעת שבאיזשהו מקום היא די נפגעת מהעובדה הזאת אבל לשניים צריך טנגו ויש לה יד בדבר למה אני רחוקה ממנה כל כך. איך הקשר בינכם לבין הבן/ת זוג של האחים/ות
האם יחס קירבה כמו שלי ושל גיסי פוגע בקשר לדעתכם עם האח/ות

אני היחידה שנשואה

מבין שלושתינו.... את החברים שאחותי בחרה לא אהבתי והיחיד שכן מצא חן בענינו - היא נפרדה ממנו די מהר. לאחי הייתה חברה מקסימה ומיוחדת שהיתחברנו מייד- לא קירבת נפש עדיין אבל היא ניפרדה מאחי ואני הצטערתי יותר ממנו לדעתי.

../images/Emo119.gif../images/Emo39.gif לאחותי יש חבר

והיא בערך גרה איתו ואני לא ממש מתה על חבר שלהאני מרגישה כאלו הוא גנב את אחותי ממני כי היא כול הזמן איתו ובארועים משפחתיים והיא תמיד איתו אני לא בקשר הדוק איתו כשאני רואה אותו היי, היי וזהו.

E y e s

New member
שאלה להירח והשמש

ואיך העובדה שאת לא אוהבת את החבר שלה משפיע עליך ועליה מבחינת קרבה? את מרגישה יותר רחוקה ממנה מאז שיש לה את החבר?

../images/Emo119.gif../images/Emo39.gif היא אף פעם לא בבית

אז בטח שיהיה יותר ריחוק אבל כשהיא באה לבד בלי החבר שלה אז אנחנו ביחסים טובים, קרובות אחת אל השניה

חברה של אחי ממש מתוקה

אבל היות שהם גרים ביחד די רחוק ולא באים לבקר יותר מדי, לא ממש יוצא לי לדבר איתה לעיתים קרובות, וחבל. הוא היה יכול לעשות קצת יותר מאמץ כי נראה שהיא דווקא כן מעוניינת שניצור קשר, וכל פעם מתעניינת ושואלת אותי מה קורה איתי וכו' ומשתפת אותי בדברים שעוברים עליה.

gilad269

New member
בסדר

לא קרובים כל כך,בכל זאת הם לא קרובים,ולא מדבר איתה הרבה. לא חושב שבמקרה שלך זו בעיה,כיון שהוא יודע עליך הכל,כי קשה לך להגיד לאחותך הכל,כי את צריכה לחשוב טוב טוב מה להגיד לה,כי על כל משפט שלך כמעט היא מבקרת אותך.

noooga

New member
איזו שאלה כיפית..

כי היא ישר גורמת לי להיזכר בגיסי, בגיסתי ובבת הזוג של האח.. כולם כ"כ חמודים! עם גיסי אני הולכת מכות רוב הזמן, עם גיסתי אפשר לדבר שעות על גבי שעות- מן פסיכולוגית שכזו ועם החברה של האח אני מתנהגת בטיפשות והקשרים איתם כ"כ אמיתיים וכיפים שזה לא ייאמן! האם היחס פוגע בקשר עם האח/ות? אמממ.. לא, ממש לא.. זה לא משפיע לטובה וגם לא לרעה.. אותו דבר כמו תמיד.

עונה../images/Emo26.gif

בקשר לגיסי-אנחנו בקשר טוב, בגלל שיוצא לנו להיפגש הרבה (הורי עוזרים להם עם הילדים) גיסתי זה כבר משהו אחר...איתה אני בכלל לא בקשר

allheart

New member
יש לי 2 גיסים 2 גיסות ועוד 2 גיסות

בדרך..
עם הגיסים בקושי יש לי קשר.אנחנו יותר נימוסיים אחד לשני,וזה לא משפיע לרעה על הקשר עם אחיותיי, שהוא בסדר גמור. עם הגיסות "הישנות"- קשר מעולה כמו חברות. עם הגיסות לעתיד- אחת היא כמו אחות בשבילי- מדהימה. והשניה כמו הגיסים שלי.. הקשר שלי עם הגיסות לא קשור לקשר שלי עם אחיי יש שביניהם אנחנו לא מדברים ויש שכן.

למעלה