קירות גבס

מישל לי

New member
קירות גבס../images/Emo35.gif../images/Emo23.gif

אני מבקשת עזרה בנושא קירות גבס אני מעוניינת ליצור ספריה גדולה על קיר שאורכו כחמש מטר מלוחות גבס האים יש לכם נסיון או מאמר או אתרים שיכולים לעזור לי בתכנון ... ואני מחפשת גם רעיונות לצביעה מענינת של הספריה תודה מראש.

האחדja

New member
המלצה

במגזין "חלון ודלת 2003" ישנה כתבה מרוקו ופנג שואי- בכל חנות סטימצקי יש את זה - תסתכלי על הספריה!!!

SShirly

New member
כמה תמונות בשביל הרעיון ../images/Emo13.gif

אגב בנוגע לצביעה: אני חושבת שצבע לבן מכניס המון אור לבית/לחדר ונאי אישית הייתי משאירה את הצבע הטבעי. אבל אם את רוצה לצבוע זה נורא תלוי בצבעים של החדר בו תהיה הכוננית. אני אישית אוהבת צבעים רכים כמו צבעי פסטל: תכלת, קרם וורוד קרמי.

SShirly

New member
ועוד...

אגב, כל כוננית בכל אחת מן התמונות פונקציונאילת עבור דבר אחר. רק מראה כמה טוב ונוח הגבס לשיפוצים.

מישל לי

New member
כוננית גבס תודה על העזרה

שמחתי לראות את הודעותייך במידה ויש לך עוד תמונות או אתר בו אני יכולה להסתכל אני אשמח לקבל ושוב תודה

IReI

New member
אני לא הייתי ממליץ על שימוש בגבס

באזורים כאלו (חדר אמבטיה), עמידות החומר בפני לחות לא גבוהה במיוחד אלא אם ידוע לך על חומר שמטפל בגבס והופך אותו ליותר עמיד (אם כן אשמח להשכיל)

cloe99

New member
מתייחסת על הצביעה ...

אין בכלל בתמונה שום דבר קשור לגבס... דוגמא של צביעה אומנותית בלבד...

SShirly

New member
אגב...

אם הכוננית מיועדת לנוי (ולא לחדר ילדים לדוגמה) את יכולה ליצור את המסגרת של הכוננית מגבס אך את החלק הפנימי, המדפים, מחומר אחר. לדוגמה עץ או זכוכית חזקה. אני חושבת שזה מכניס אווירה מאוד נחמדה ומודרנית ובכלל נראה הרבה יותר טוב מכוננית שעשויה כולה מגבס. גם תאורה חמה תהיה מעולה וצבע קרם יכול להיות ממש נחמד.

מישל לי

New member
../images/Emo24.gifתודה רבה ממש עזרתם לי

לפחות כהתחלה של מחשבה מה אפשר לעשות דרך אגב מהיכן התמונות ???

למעלה