קירות גבס

fireman

New member
לוחות גבס ניתן לרכוש בכל מגרש

לחומרי בניין. המחיר כ30-35 ש"ח ללוח בגודל של 1.2 על 2.5 כמדומני. לפרטים נוספים אני ממליץ לפנות לפורום שיפוץ ובניה כאן בתפוז. (קישר בראש עמוד הפורום)

בינא

Member
דפי זהב, גבס ומוצירו, אזור חיפה

יש רשימה של 7 בתי עסק העוסקים בגבס ומוצריו. בחר לך את הקרוב אליך כי המחירים יהיה די דומים, אבל תבדוק לפחות 3 מהם כדי להשוות ואל תשכח לבקש מחירים כולל הובלה ופריקה באתר. את הכנסת החומרים תאלץ לבצע עם אנשים אחרים. צריכים להיות גם תנאי תשלום נוחים יחסית ואם אתה יכול לבצע קניה במזומן תהיה זכאי להנחה משמעותית מהמחירון. אל תשכח לרכוש את כל המוצרים הנדרשים, כולל גבס לבן במידות האורך המתאימות למה שאתה צריך, גבס ירוק עמיד מים לחדרים הרטובים, ברגים מסוגים שונים (25 מ"מ, פח אל פח, ברגים לרצפה כולל דיבלים), סרט שיריון, שפכטל רגיל (לא של "נירלט") ושפכטל אקרילי, חוט סימון, מספרי פח, מברגה נטענת, ראשי צלב למברגה כזו, שפכטלים ועוד. בהצלחה.

סבבה תודה

אני עושה הנמחת תיקרה ובחדר שלי הנמחה קטנה לספוטים אז בדיוק אני צריך חומרים לקנות מחנות הגבס ?

בינא

Member
אם אינך יודע כדאי שתפנה לאיש גבס

או שיפוצניק שיודע לעבוד בגבס כי יש לך צורך בכמה בעלי מקצוע כדי לבצע הנמכת תקרה: איש גבס, חשמלאי וצבעי = שיפוצניק.

fireman

New member
כנס לאתר של אורבונד

צר לי שאני כל פעם מפנה אותך למקום אחר.... פשוט שם תקבל יותר תשובות על מה שאתה שואל מאחר ולא זה תחום עיסוקו של הפורום. יש בתפוז פורום שנקרא "עשה זאת במו ידיך" פורום מעולה שגם אני משתתף בו לעיתים. יש שם המון אנשים עם ידיים טובות ועם המון נכונות לעזור גם בנושא גבס. שם תוכל למצוא גם קישורים לאתרים העוסקים בבניה בגבס ובראשם האתר של "אורבונד" שהיא חברה המשווקת מוצרי גבס בארץ. האתר שלהם מכיל מדריך עשה זאת בעצמך לכל מיני עבודות גבס וביניהן הנמכות תקרה ותקרות אקוסטיות עם שרטוטים, איורים והנחיות מומלץ מאוד.

למעלה