CallMeCavanaugh
New member
קירמול בצק לא מצליח
שלום לכולם
ניסיתי להכין מילפיי. הקרם עצמו יצא מוצלח (אבל אין מצב שאני עושה את זה שוב. קיבלתי מתכון של קרם מוסלין שמורכב מחמאה, קרם אינגלז, קרם פטיסייר ומרנג איטלקי. המון עבודה).
הבעיות היו בבצק. קודם כל, נראה שלא רידדתי אותו מספיק, אבל את זה אני יכול לפתור בקלות.
הבעיה העיקרית היא שהמתכון לפיו עבדתי כולל קירמול של הבצק - אחרי שאופים אותו לוחצים עליו כדי שישתטח, הופכים, מפזרים אבקת סוכר ומחזירים לתנור בחום של 230 מעלות עד שאבקת הסוכר הופכת לקרמל. הבעיה היא שעד שהאבקה במרכז הבצק הפכה לקרמל, השוליים כבר נשרפו.
מה אני עושה לא נכון? אין אני יכול להימנע מהמצב הזה? האם החלפת הקירמול בתנור בשימוש במבער לקרם ברולה תפתור את הבעיה, או שהמבער חזק מדי וגם עלול להעיף את אבקת הסוכר?
תודה
שלום לכולם
ניסיתי להכין מילפיי. הקרם עצמו יצא מוצלח (אבל אין מצב שאני עושה את זה שוב. קיבלתי מתכון של קרם מוסלין שמורכב מחמאה, קרם אינגלז, קרם פטיסייר ומרנג איטלקי. המון עבודה).
הבעיות היו בבצק. קודם כל, נראה שלא רידדתי אותו מספיק, אבל את זה אני יכול לפתור בקלות.
הבעיה העיקרית היא שהמתכון לפיו עבדתי כולל קירמול של הבצק - אחרי שאופים אותו לוחצים עליו כדי שישתטח, הופכים, מפזרים אבקת סוכר ומחזירים לתנור בחום של 230 מעלות עד שאבקת הסוכר הופכת לקרמל. הבעיה היא שעד שהאבקה במרכז הבצק הפכה לקרמל, השוליים כבר נשרפו.
מה אני עושה לא נכון? אין אני יכול להימנע מהמצב הזה? האם החלפת הקירמול בתנור בשימוש במבער לקרם ברולה תפתור את הבעיה, או שהמבער חזק מדי וגם עלול להעיף את אבקת הסוכר?
תודה