קירסטן - אמא של סת'?

R i s a

New member
קירסטן - אמא של סת'?

שמתם לב שכבר בתחילת הסדרה יש טעות חישובית? בפרק 103 - קירסטן אומרת שהיא הייתה בטקס של הכניסה לתיכון או משהו כזה. בטקס אמרו שזו הפעם ה-47 שהטקס מתקיים. את הטקס עוברים בני גיל השישה-עשר. 47-16=31 ואז מורידים את הגיל של סת': 31-16=15 ובפרק מסויים אומרים שסנדי פגש את קירסטן בגיל 22. חוץ מזה אין מצב שבעולם שקירסטן הייתה יולדת בגיל 15. לדעתי זה משעשע.
אם יש לכם עוד פאשלות מהO.C שרשרו =)

R i s a

New member
טעות -

בהתחלה מורידים את ה-16 שנים שעברו מאז שהיא ילדה את סת'. ואז 16 שנים לכמה זמן שהיא חיכתה לעשות את הטקס. ואין מצב שהיא הייתה עושה אותו בגיל 15. התבלבלתי לגמרי קודם

אני כבר הפסקתי לשבור את הראש LOL

אני אומרת לעצמי-פשוט קבלי את זה... יש להם מלא פשלות- אולי יותר מאוחר אני ארשום כמה.

Hen m

New member
אוח, לפני שכל סדרה, אבל כל סדרה!

עומדת להצטלם הם צריכים לתת לאיזה 3 מעריצים של הסדרה לבדוק שהכל בסדר ואז רק לצלם...

Hen m

New member
בטא זה מישהו שמתקן בעיות ביצירות?

סלחי לי שוב על הבורות, חחח אפשר ללמוד הרבה דברים מענינים בפורום של הOC...

R i s a

New member
בטא זו בדיקה.

יש במשחקי מחשב, ספרים וכו'. אני מניחה שיכול להיות שיש גם לסדרות

shiri li

New member
אממ כמה דברים על זה:

קודם כל, בגלל שהאו סי משודרת לקנה מידה עצום של אנשים, אין בה כמעט בכלל פאשלות מהסוג הזה. הפקה כזו גם מוציאה המון המון כסף, וגם יש לה המון המון כסף, ומעורבים בה המון אנשים. בגלל שהיא כל כך מפורסמת וידועה, הם לא יכולים להרשות לעצמם פאשלות כמו בומים שרואים במסך או פאקים של תלבושות וכאלה (לעומת זאת, בשיר שלנו למשל, אי אפשר לספור על האצבעות בידיים וברגליים ביחד את הפאשלות שיש שם, בעונה אחת!! חחח.. ולמרות זאת אנחנו אוהבים אותה!!).. ככה שזה נראה לי הפאק היחידי בתכנית... ועוד משו - בחיים, בין אדם לקלי יש רק 12 שנה הבדל.. היא בת 38 והוא בן 26.. וזה גם די מוזר שהיא רק בת 31 בסדרה.. את בטוחה? בגלל שהיא בכלל לא נראת וגם אישה עשירה כזאת ועם מעמד - די מוזר שהיא תלד בן בתיכון או לפני הנישואים... אבל אם זה ככה, יפה ששמת לב!

invisiblegirl

New member
זה נכון...

אבל לפעמים יש טעויות. במיוחד בדברים שנוגעים לגילאים. ברור שבסרט או סדרה מארה"ב שהן בדר"כ עתירות תקציב והשקעה, זה קורה הרבה הרבה פחות. האמת לא שמתי לב לקטע של הטקס. אבל אני זוכרת רק שקראתי פעם כתבה איפשהו (רייטינג? פנאי+? לא זוכרת...) ואמרו שם משהו על זה שבמציאות קלי רואן בת 37 ובסדרה היא משחקת מישהי יותר מבוגרת (מן הסתם כדי להתאים לפיטר - הוא בן 50 במציאות) ושאלו אותה מה דעתה על זה והיא אמרה משהו כמו "אוי, אל תכריחו אותי לחשוב על הגיל", אני לא זוכרת את הניסוח המדויק אבל זה היה מצחיק... באמת כבר עדיף לא לשבור את הראש ולקבל את הדברים איך שהם

invisiblegirl

New member
אה, ו...

היה קטע בעונה שנייה פרק שמיני - יום הנישואין של קירסטן וסנדי. היה להם כמה סצינות שכולן אמורות להיות באותו יום ובכל אחת מהן התסרוקת של קלי שונה. היא במטבח, סנדי מפתיע אותה בארוחת ערב, ואומר לה להתארגן. מיד אח"כ רואים אותם במסעדה - קירסטן עם שיער גלי ומעוצב פתאום. אח"כ השוטרים באים לקחת אותם מהמסעדה ורואים אותם במכונית המשטרה - קירסטן עם שיער חלק יותר. סצינה אח"כ רואים אותם נכנסים למועדון ואז השיער שלה נראה יותר מתולתל. מקשה להאמין שהאירועים הללו ממש התרחשו באותו טווח זמן...

SaRaS GirL

New member
אגב יום נישואים..

בעונה הראשונה אז היום נישואים שלהם היה היום נישואים ה-17 שלהם.. ועהם כל הזמן אמרו שאתה נשוי למישהי 17 שנה וכאלו.. ובעונה השנייה ,שהייתה להם ממש חגחיגה ליומולדת, שהם עשו לקירסטן מסיבת הפתעה, כי סנדי שכח..זה היה היום נישואים ה-20 =\

R i s a

New member
פאדיחות חחח...

וגם אם היא בערך בת 39 (לפי הנכתב למטה) אז איך היא נשואה לו 20 שנה אם היא הייתה אז רק בת 19 והיא הכירה אותו בגיל 22. מילא, יכול להיות שהיא יותר מבוגרת אבל אז הכל משתבש.

נצל"ש

פעם שלישית שאני שואלת-מתי יוצאים הפרקים של דה או.סי?? להורדה כאילו.

תודה!

Now, that wasn't so hard. was it? ד"א איך עושים שזה יהיה בצד שמאל כשאני כותבת באנגלית? שכחתי.

אני עניתי לך בשרשור של פרק 304

יוצא יום חמישי ב-2000 בערב שזה יום שישי ב-0300 לפמות בוקר ומגיע לתוכנות השיתוף בסביבות 0500-0600.

למעלה