קירקסים

spoonboy

New member
קירקסים

מה דעתכם על קירקסים? לפי דעתי זה לא פחות גרוע מגן חיות! דובים עם נזם על האף הולכים עם חצאית בלט שאלפי אנשים מסביבם מוחאים כפיים, האריות שנמצאים בראש שרשרת המזון הופכים להיות בתחתית מושפלים ומפוחדים מהקהל וכ"ו. אותו דבר עם הדולפינריום! כלבי ים הופכים להיות מקור לכסף, דולפינים נמצאים בשבי ולוויתנים גדולים סובלים בבריכה מזערית ביחס למה שהם צריכים.

vegi force 1980

New member
המממ......

אני אישית מעדיף גן חיות מאשר קירקס קירקסים זה עינוי גדול מאוד לבעליי חיים החל מכליאה ועד הצלפות עם שוט וחישמולים והרעבה כאן עד כמה שידוע לי עבר חוק נגד קירקסים אני רק יכול לקוות שיכבדו אותו ויאכפו אותו

InvisibIe

New member
פשוט צודק...

אין לי הרבה מה להוסיף. אפשר להוסיף לרשימה גם פינות חי למיניהן, שהחיות האומללות שבהן סובלות מליטופים גם כשהן ממש לא רוצות, מחיצות, הכאבות, כליאה בכלובים קטנים, ולפעמים גם התעללות מכוונת.

vegi force 1980

New member
שאלה

מה אתם חושבים על גניי חיות שבעצם משמרים זנים שבסכנת הכחדה???

spoonboy

New member
כליה זה סבל

עדיף למות מאשר להיות כלוא לנצח בלי מטרה. בעלי חיים לא יכולים להתרבות בגני חיות כמו שהם מתרבים בטבע ולכן הגן חיות יותר עוזר להכחיד מאשר לשמר. חיות מסכנות

vegi force 1980

New member
אההההה אני לא מסכים

תראה היו כבר זנים על סף הכחדה והצליחו להציל אותם בזכות גניי חיות אפשר להרבות חיות בשבי זה פשוט לוקח הרבה יותר זמן אני אישית מעדיף לראות חיה בגן חיות מאשר שהיא לא תהיה קיימת בעולם ואני אצתרך לשמוע עלייה רק מאגדות.... אבל...... אולי זאת רק הדפיקות שלי.....

spoonboy

New member
אולי עדיף להוציא ציד מהחוק

ואז החיות לא יהיו בסכנת הכחדה והם גם יהיו חופשיות

vegi force 1980

New member
ביחים לא יוציאו את הציד מהחוק

אפילו הווטרינר העירוני של חיפה הוא צייד..... צייד תמיד יהיה לצערי.... גם לצוד פילים בהודו בשביל השנהב זה לא חוקי.. ועדיין צדים מלא.... תבין לחשוב שכל הציד יהיה לא חוקי ואנשים יכבדו את זה זה כמו לפנטז שכל העולם יהיה טיבעוני.... פנטזיה בלבד לצערי

AmitKar

New member
לא כל כך נכון

גם אני בגדול נגד גני חיות אך בזמן האחרון התנאים שם משתפרים מאוד. כיום חיות החיות בגני-חיות מקבלות הרבה שטח וסביבה שמחקה סביבה טבעית. מה שאמרת על התרבות לא כל כך נכון. בזכות גני חיות הצליחו להיוולד הרבה פנדות בניגוד לטבע שם הם בקושי מצליחים להתרבות. גני החיות מנסים להציל הרבה חיות בהכחדה ולפעמים גם מצליחים. אך בכל זאת, גן-חיות הוא גן-חיות ואין ספק שיש מס´ בעיות מוסריות בעניין. עמית

spoonboy

New member
זה עדיין לא משתווה למחיר

החופש. זה כמו שיגאל עמיר נמצא בכלא עם ספרים, מערכת סטריאו ואינטרנט.

dylan

New member
ועוד משהו לרשימה

חנויות חיות, שצריך להוציא מחוץ לחוק לפי דעתי.

AmitKar

New member
גם אני בעד

אבל צריך לעשות חנויות למכירת מוצרים לחיות-מחמד כמו קולרים, דברים נגד טפילים, אוכל (אני מדבר על אוכל לבעלי חיים שלא נמצא בסופרים הרגילים, כלומר אוכל לא לכלבים וחתולים) וכל אלה. לא את כולם אפשר להשיג אצל וטרינרים. אז את מכירת החיות כדאי להוציא מחוץ לחוק אבל צריך לחשוב מה עושים עם כל שאר הדברים בחנויות החיות האכזריות. (אם כי זו לא אמורה להיות בעיה גדולה) שלכם, עמית

Anat L

New member
נכון!!

יום שישי הייתי בקניון והסתכלתי והייתה שם חנות חיות סגורה והסתכלתי לפנים וזה פשוט נורא!! הם משאירים שם תוכים שסגורים בחנות כל הסוף שבוע ושלא נדבר על גורי כלבים וגורי חתולים שהם בכלל אומללים שם!!

למעלה