קיר טלויזיה מעוצב (ויקר) משולב עם רמקולים
אויי... אני לא יודע איפה להתחיל , אז אלך ישר לסוף...
אנחנו בתהליך בניית בית וכרגע מדובר על עיצוב הקיר הראשי בסלון כמו בתמונה שצרפתי. ממש במקרה אישתי הביאה מסין בדיוק את גופי התאורה האלו ואפילו הספה די דומה ובצבע כמעט זהה.
העניין הוא שאני ממש ממש רוצה חוויית קולנוע ביתי 5.1 (אנחנו רואים המון סרטים גם לבד כזוג וגם עם הילדים) ובלי קשר אוהבים גם לשמוע מוסיקה ברקע.
כרגע מדובר ע לעשות קיר גבס וכל העיצוב של קווי העץ יתלבשו על הקיר הזה.
בתוך הקיר מתוכננים רמקולים שקועים אבל....
הם יהיו מאחורי הלייסטים של העץ (או דמוי עץ - עוד לא הגענו להחלטה הזאת).
גם הסאב וופר יהיה סאב שקוע - יש לי כבר דגם ספציפי של Monitor Audio, והוא יהיה מאחורי הלייסטים האלו. יש מצב שאפילו נשים 2 סאבים (מימין ומשמאל) כדי לשפר את הסאונד.
רמקולים אחוריים יהיו שקועים בהנמכת גבס מהתקרה (פשרה - אבל עם זה אני חיי)
השאלה הגדולה שלי היא:
כמה הסאונד יפגע מזה שהרמקולים השקועים (כולל הסאב) יישבו מאחורי הלייסיטים העיצוביים?
אויי... אני לא יודע איפה להתחיל , אז אלך ישר לסוף...
אנחנו בתהליך בניית בית וכרגע מדובר על עיצוב הקיר הראשי בסלון כמו בתמונה שצרפתי. ממש במקרה אישתי הביאה מסין בדיוק את גופי התאורה האלו ואפילו הספה די דומה ובצבע כמעט זהה.
העניין הוא שאני ממש ממש רוצה חוויית קולנוע ביתי 5.1 (אנחנו רואים המון סרטים גם לבד כזוג וגם עם הילדים) ובלי קשר אוהבים גם לשמוע מוסיקה ברקע.
כרגע מדובר ע לעשות קיר גבס וכל העיצוב של קווי העץ יתלבשו על הקיר הזה.
בתוך הקיר מתוכננים רמקולים שקועים אבל....
הם יהיו מאחורי הלייסטים של העץ (או דמוי עץ - עוד לא הגענו להחלטה הזאת).
גם הסאב וופר יהיה סאב שקוע - יש לי כבר דגם ספציפי של Monitor Audio, והוא יהיה מאחורי הלייסטים האלו. יש מצב שאפילו נשים 2 סאבים (מימין ומשמאל) כדי לשפר את הסאונד.
רמקולים אחוריים יהיו שקועים בהנמכת גבס מהתקרה (פשרה - אבל עם זה אני חיי)
השאלה הגדולה שלי היא:
כמה הסאונד יפגע מזה שהרמקולים השקועים (כולל הסאב) יישבו מאחורי הלייסיטים העיצוביים?