קיר נצנצים

טשאג

New member
קיר נצנצים

ראיתי קיר מנצנץ (קיר צבוע ועליו שכבה מצנצנת). הייתי שמח לדעת: 1. מה עלות של זה (חומר, עבודה כו') 2. האם הגמר של זה גס/שורט או חלק? תודה

lank

New member
../images/Emo68.gifהי שטאג

ישנם מספר סוגים של חומרים שיכולים להתאים לתיאור שלך. בעיקרון - יש ווש נצנצים או ווש כוכבים של חברת נירלט - חומר שקל מאוד ליישם אותו בעזרת ספוג או מברשת. זהו בעצם צבע שקוף המכיל בתוכו חומר נוצץ ואותו מיישמים על כל צבע שרוצים. בנוסף , לנירלט ישנן כדוריות מדהימות שמגיעות במבחר של צבעים ( אם אינני טועה ישנם 5 צבעים ). את החומר יש ליישם בעזרת קומפרסור , אבל זה לא קשה ליישום ( ניתן להשכרה ). צבע הבסיס הוא צבע גמיש של נירלט - ייחודו שהוא סמיך וקל לכדוריות להיצמד אליו. את הכדוריות מתיזים על החומר כשהוא עדיין לח. חומר נוסף , גם של נירלט , הוא חומר ששכחתי את שמו , אך הוא נראה כמו זכוכיות שבורות. החומר עצמו מיושם גם הוא מעל צבע גמיש , אך חיסרונו הגדול שהוא שורט מאוד וקל להיפצע ממנו - לכן לא מתאים ליישום פנימי באזורים בהם מסתובבים אנשים , אלא רק באזורים גבוהים יותר שקשה להגיע אליהם. אם אתה מעוניין לראות את החומרים הללו - אני ממליצה לך לפנות לגלריה של מזי מוסרי , שם ניתן לראות את כל החומרים בתצוגה מסודרת ועוד הרבה חומרים מתאימים. הטלפון בגלריה- 5585585 - 03 ותמסור לה שאני שלחתי אותך. בהצלחה.

למעלה