עוד דברים שעולים לראש
אחד, רעיון של מדינת ישראל, והוא ממרח בטעם כבד מקישואים (כמו שעושים עם חצילים). השני, אני מכינה כתוספת ברוטב עגבניות עוד רעיון - גיבצ' ממולאים, יכול לעניין אותך כך סתם מוקפץ עם סויה ובסוף מוסיפים שומשום (סטייל אנטיפסטי) ואחרון חביב, אני מוסיפה אותו למגוון ירקות שאני מכניסה לתנור (כגון, תפו"א, בטטה, בצל, עגבניות, ברוקולי, כרובית ועוד - לא חייב הכל ביחד) בתיבול של שמן זית, מלח גס, פלפל שחור, טימין, רוזמרין, מיורן (כל מבחר של תבלינים יבשים ואם רוצים טריים).