קישואים. חוץ מ-קציצות מה

oisdvib

New member
כן. ראיתי לפני שכתבתי.

שוש, יש שם פשטידה שלך בבצק עלים. יש אפשרות להכין עם בצק אחר, מניסיונך ? אני משתדלת לא להכניס בצק עלים הביתה. שומרת את הקלוריות למתוקים במקום למרגרינה. מה לעשות?
 
הבצק עלים עדין שנתתי הוא בשתי

וורסיות, אחת מלאת קלוריות והשניה דלת קלוריות. חוצמיזה למה שלא תכיני ללא בצק בכלל? נדמה לי שנתתי מתכון לזה, לא?
 

קישלורן

New member
עוד דברים שעולים לראש

אחד, רעיון של מדינת ישראל, והוא ממרח בטעם כבד מקישואים (כמו שעושים עם חצילים). השני, אני מכינה כתוספת ברוטב עגבניות עוד רעיון - גיבצ' ממולאים, יכול לעניין אותך כך סתם מוקפץ עם סויה ובסוף מוסיפים שומשום (סטייל אנטיפסטי) ואחרון חביב, אני מוסיפה אותו למגוון ירקות שאני מכניסה לתנור (כגון, תפו"א, בטטה, בצל, עגבניות, ברוקולי, כרובית ועוד - לא חייב הכל ביחד) בתיבול של שמן זית, מלח גס, פלפל שחור, טימין, רוזמרין, מיורן (כל מבחר של תבלינים יבשים ואם רוצים טריים).
 

רובנס

New member
מרק מוקרם או מרק עם חלב קוקוס

ואגוזי קשיו,קציצות ירק מקישואים צהובים זה מעדן פסטת קישואים ופאן דה מי
 
למעלה