קישואים 'על השולחן'
מישהו כאן העלה משהו דומה, אבל זה מתכון כל כך טעים וכל כך פשוט שקשה להמנע מלהעלות את הוורסיה שמצאתי ב'על השולחן'. קישואים, לפרוסות-מקלות, טבולות בשילוב של שמן זית, שום כתוב, פטרוזיליה קצוצה (במקורי יש גם זרעי כוסברה מוקפצים אבל לא בשבילנו כאן), גרידת לימון ואז- הרבה פירורי לחם ולתנור, חום של 200 מעלות, חצי שעה בערך. תענוג. הלך מעולה עם הפשטידה האגדית של הבצל של ליידיבאג.
מישהו כאן העלה משהו דומה, אבל זה מתכון כל כך טעים וכל כך פשוט שקשה להמנע מלהעלות את הוורסיה שמצאתי ב'על השולחן'. קישואים, לפרוסות-מקלות, טבולות בשילוב של שמן זית, שום כתוב, פטרוזיליה קצוצה (במקורי יש גם זרעי כוסברה מוקפצים אבל לא בשבילנו כאן), גרידת לימון ואז- הרבה פירורי לחם ולתנור, חום של 200 מעלות, חצי שעה בערך. תענוג. הלך מעולה עם הפשטידה האגדית של הבצל של ליידיבאג.