קישואים של סבתא של טליק

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
אווו! עם ביצה קשה מזכיר את הסלט שמזכיר

חצילים בטעם כבד!
החצי אוהב מאד - איך לא חשבתי?!
והתכוונתי לשאול ביום שישי מה לדעתכן יוסיף טעם במקום אבקת מרק - שמיר מתאים בול!
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
קישואים של סבתא של טליק


שבוע טוב!

טליק הזכירה בשבוע שעבר בפורום הותיק את התבשיל הזה, שגם אמא שלי הייתה מכינה. זה משהו בין תבשיל לפשטידה, רק בלי קמח (טוב, לכן לא פשטידה).

קישואים מאודים/סבתא של טליק (מביאה לפי הזיכרון ומעורבב עם איך שהכנו אנחנו בביתי)

מרכיבים:

1 בצל גדול קצוץ
6 קישואים בינוניים-גדולים מגוררים דק (אני לא מקלפת)
שמן לטיגון
מלח, פלפל
מעט אבקת מרק בצל/פטריות , מי שלא נמנע
1 ביצה טרופה

אופן ההכנה:
מטגנים בצל בשמן עד להזהבה.
מוסיפים הקישואים ומאדים תוך ערבוב מידי פעם, עד להתרכככות, כ-20 דקות.
מוסיפים תבלינים.
מערבבים פנימה הביצה תוך ערבוב ומבשלים עוד 2-3 דקות עד להתאדות רוב הנוזלים.
 
למעלה