קישוטים לסוכה

עדי דבש

New member
קישוטים לסוכה

אני מקווה שזה רלוונטי, אבל לדעתי יהיה נחמד אם נתחיל לשרשר כאן רעיונות לקישוטים לסוכה. קיוויתי לעשות השנה את כל הסוכה מאוריגמי אבל בקצב הזה אין הרבה סיכויים שאצליח... אבל אולי חלק (= וגם אספקת הדפים שלי מתחילה לאזול לאט לאט, אז אני צריכה למצוא מהר מהר דרך לחדש אותה. כבר העליתי לכאן את הקובץ עם הפרחים האלה, אבל אהבתי אותם מאוד (למרות שעוד לא הצלחתי לחבר אותם כמו שצריך!!) אז הנה הם שוב.... תשרשרו קישוטים שמתאימים בעיניכם!

mirigami

New member
תנסי את הספר שרק הוצאנו

קישוטים וכרטיסי ברכה יש שם קישוטים מאוריגאמי , קיריגאמי ופופ אפ לפרטים באתר של המרכז www.origami.co.il

עדי דבש

New member
לא הבנת אותי...

לא התכוונתי שאני מחפשת באופן מיוחד קישוטים לסוכה, רק חשבתי שיהיה נחמד אם כולנו, כל חברי הפורום, נשרשר שירשור של קישוטים לסוכה, כל אחד והסגנון והטעמים שלו.

עדי דבש

New member
בכל אופן,

בנוגע לכדור הפרחים, הם שכבו על המדף שלי כל החופש ומדי פעם ניסיתי לחבר אותם ללא הצלחה מרובה. הבוקר החלטתי שזהו, או שהם מתחברים, או שייזרקו ממקום מושבם הנכבד ויפנו מקום לחשובים מהם... אז איכשהו מחצתי אותם והידקתי וקשרתי וגם קצת קילקלתי את הקיפולים מרוב מחיצות, אבל מה שיצא נמצא בחופש המצורף. כמו שניתן לראות החיבורים חסרי אסתטיקה לחלוטין, מבולגנים מאוד, ולמרות שקשה לראות המוצר הכללי דומה יותר לביצה מאשר לכדור.... בחנתי את התמונות שהעלתה גילה של הכדור שלה ושל רוזנה בדקדוק רב ככל האפשר ועדיין לא מצאתי איזה סדר הגיוני בחיבור למרות ששם הכדור נראה עגול ואסתטי למדי... הצעות לשיפור?

גילה או

New member
הסוכה של גלינה ממש חמודה

באתר של המרכז יש בסעיף ארועים שהתקיימו גם סוכה עם קישוטי אוריגמי. קיפלתי כמה דגמים שמתאימים היו להתלות כקישוט לסוכה למרות שאם אודה על האמת הזמן וההשקעה שהשקעתי בכל דגם היו גורמים לי לחשוב פעמיים אם לתלות את זה בסוכה
( את יודעת הקושי להפרד מדגמים......) הנה מספר דוגמאות-

למעלה