קישוט הדירה - מה תולים על קירות

קישוט הדירה - מה תולים על קירות ../images/Emo127.gif

אני באתי מבית בו זה נחשב לא מכובד לא לתלות דברים על הקיר. קיר ריק = לא בני תרבות. היות שכך, מלאים קירות בית הורי בציורים מציורים שונים: בדרך כלל בצבעי שמן דרמטיים, ממוסגרים וחמורי סבר. כחלק ממרד הנעורים שלי הלכתי בהפוך על הפוך, ותליתי על קירות חדרי עטיפות אלבומים של צביקה פיק (הרבה לפני הקאמבק שלו. אם אתם תוהים מי אני, תמיד הייתי בין העשרה אנשים שהגיעו למופעי יום העצמאות שלו.), כמעין אנדי-וורהול זעירה ועצבנית. לבסוף הגעתי למסקנה שלא חשוב מה יש על הקיר, חשוב מה הצבע שלו, והשלמתי מעגל בכך שהודיתי שתמונה יפה גדולה, על קיר צבוע היטב (או כמה, שיוצרות מראה מלוכד), נותן תחושה מאוד נעימה. והנה מגיעה השאלה: מה אתם תולים על קירות דירתכם כדי לקשטם

אני מסיקה שכולכם מהזרם הנטורליסטי?

מכל מקום, רעיון מעולה שיישמתי הוא הבא: בחנויות ספרים ישנם הרבה אלבומי צילומים בגדלים שונים, חלקם עם צילומים פשוט מרהיבים, שיכולים לשמש יופי של תמונות בדירה. אני בזמנו חיפשתי תמונות דרמטיות בשחור-לבן, ולבסוף מצאתי ספר צילומים מלא בכאלו. הלכתי לאיקאה ורכשתי מסגרות עץ פשוטות(הן באות עם הזכוכית, ועולות ממש מעט), וצבעתי אותן בלבן. גזרתי בזהירות את התמונות שרציתי מהספר, והכנסתי למסגרות. כשתולים אותן אחת ליד השניה נוצר אפקט ממש יפה, וביתרת הצילומים בספר אפשר לדפדף כשמתחשק. עוד יתרון הוא, שמאחר והמסגרות תואמות את גודל התמונות, אם רוצים להחליף בתמונה אחרת מהספר - אפשר. הספר שרכשתי בזמנו עלה לי 70 ש"ח, מתוכו לקחתי ארבע תמונות, ויש שם עוד המון יפות. עוד רעיונות לדקורציה יפה ויחסית בזול

קישקוש

New member
אני מהעצלנים..

ולכן על הקירות שלי בדירה תלויים מראה ועוד איזה שתי תמונות מצולמות שקיבלתי מתנה. אה, ויש גם איזה מובייל שקיבלתי פעם, ובסלון תליתי תמונה בשחור-לבן של האחיין שלי. אבל בחדר שלי בבית ההורים עשיתי (יחד עם חברה מופרעת) משהו קצת משוגע: צבענו חצי קיר בסגול, אבל לא בקו ישר, אלא בקו שבור מפינה אחת של הקיר לפינה הנגדית (משמאל למעלה עד לימין למטה) ועל הגבול של הצבע עשינו עם שבלונה פרחים קטנים קטנים (על הסגול עשינו פרחים בלבן ועל הלבן עשינו בסגול..). יצא ממש מוצלח! <רק שאחרי שלוש שנים זה כבר נמאס, אבל לא נעים לי לבקש מאמא שלי שתזמין מישהו לצבוע אותו מחדש בלבן...> אני אחפש תמונה של הקיר. נדמה לי שיש לי אותו מצולם..

JaneLame

New member
2 כרזות.

אחת קטנטנה של תערוכה אלטרנטיבית בשם לונדון אדג', שקיבלתי מחברה שעובדת בחנות, ואחת של העטיפה של "אדי וורהול", של הוולווט אנדרגראונד וניקו. ווילונות.

עמית22

New member
כל מיני

יש לי ציור קיר של 2X3 של באבא הודי מעשן צ'ילום, מסכה אתנית ושתי תמונות שצילמתי (ואני מתכנן להוסיף עוד כמה). בעתיד אני מתכנן להוסיף מדפים ריבועיים לספרים בצבעים שונים ובגבהים שונים, העיקר שלא ישעמם בעין.

מאלפת23

New member
לי יש פוסטר גדול של תחנת אוטובוס

של דודי בלסר..... זה מכסה קיר שזקוק דחוף צביעה!!!

לי שיש פוסטר של ילד../images/Emo163.gif מ....

PERRY ART GALLERY ניורק תל אביב אבל ממש חמוד אני הולכת למסגר מחר

JustMeNow

New member
אצלי זה ילדותי מאד

ציורים של פיות, בובות פרווה, מדפים עם בובות ונרות, בדים...קיטש מוחלט ואני אוהבת את זה

על הקיר בסלון יש לי -

פרפר שאני נורא אוהבת על קיר אחד, תמונה מקסימה של 2 חתולים על קיר אחר, וממולה תמונה קטנטונת של פרחים עדינים. כולם עבודות יד. (יש לי הערכה לקישוטים אותנטיים). ובבית מפוזרים כמה נרות, 2 בובות פרווה קטנטנות שקניתי לתינוקת אחת ולא יכולתי להיפרד מהן, וכמה חתולים אמיתיים שמקשטים נורא יפה.

Mיקי_

New member
סבתא שלי אמנית

אז יש לי הרבה ציורים שלה (שמקפצים לי את מחיר הביטוח
) שהם ציורי שמן בעיקר, אבל גם ציור בצבעי מים יפיפה אחד.... מעבר לזה יש לי שתי תמונות של דאלי (לא מקוריות כמובן - שיקפיצו לי עוד יותר את הביטוח?) ופוסטר של הסרט פאלפ פיקשן. ומעבר לזה... יש לי ספריה ענקית שמכסה די הרבה מהקירות הפנויים בבית... אני מאד רוצה לצבוע את הקירות, אבל אף פעם לא יוצא לנו... וגם לא ברור לי איך התמונות של סבתא שלי יתחברו לזה... נ.ב. אל תשאלו מי זו סבתא שלי, כי הייתי כותבת את שמה אם הייתי רוצה...

שלום לכולם

לאחר שבוע ללא אינטרנט עקב מעבר דירה, חזרתי. לגבי השאלה מה אני תולה על הקיר, אז ככה: מכיוון שאני וחבר שלי, שנינו אמנים, יש לנו רק בסלון מעל ל-30 תמונות בעיקר ציורי אקריל אבל גם רישומים. כמובן שיש גם פסלים ועציצים ומה לא. יש לנו בית מלא ויפה.

למעלה