קישוט הדלת..

IroniCliche

New member
קישוט הדלת..

הדלת לחדר שלי עשויה מעץ ודי מתקלפת, אני רוצה לכסות את כולה באיזהשהו משהו, שלא ימנע מפתיחת הדלת וסגירתה.. יש רעיונות?

מלי ש מ

New member
קודם כדאי לקלף את הצבע!!!!

מאחר והצבע של הדלת מתקלף, כדאי מאוד לשייף טוב טוב את הדלת ורק אז לטפל בדלת. בין אם בצביעה ובין אם בהדבקה. להדביק את הטפט על הדלת כמו שהיא יתן תוצאות מזעזעות. באופן אישי אני לא אוהבת את הטפט. בצביעה אפשר להשיג יופי של תוצאות, במעט מאמץ ובעלות נמוכה מאשר הטפט. אם יהיה כיוון כלשהוא לגבי הסגנון, אני בטוחה שהחברה המדהימים בפורום הזה יתנו יופי של רעיונות!!! בהצלחה.

michal_sil

New member
אלומיניום לציפוי הדלת

אם את חובבת מראה "תעשייתי" אולי תרצי לצפות את הדלת בפלאטות אלומיניום. אלומיניום היא מתכת "רכה" שניתן לנסר בקלות יחסית.לציפוי דלת הכניסה בביתי השתמשתי בפלאטה בעובי 1מ"מ. (אפשר גם דק יותר.) אני קונה אלומיניום אצל "הירשפלד" בנחלת בנימין 124 בת"א. שם יחתכו לך את הפלאטה לגודל המבוקש. מלבד זאת ניתן להשיג שם שאריות מדוגמאות שונות לפי משקל.

האם ניתן

לעשות מהפלטות האלו גם לוחות מודעות? >אם אני מעוניינת לצרף גם מגנטים - זה תופס?>

אור נוי

New member
אלומיניום..

שאלה לי ,כיצד "מצמידים"את האלומיניום לדלת הקיימת במידה ומדובר בדלת פלדה?אפשר בכלל?

michal_sil

New member
אלומיניום על דלת פלדה

ניתן להצמיד אלומיניום לדלת פלדה ע"י הדבקת סרט מגנטי(גמיש)על פלטת האלומיניום.המגנט ימשך לפלדה והפלאטה לא תזוז ממקומה. כך ניתן להסיר את הציפוי, אם מתחשק, בלי להסתבך בהסרת סימני דבק מהדלת.

michal_sil

New member
סרט מגנטי

ניתן להשיג בחנויות סידקית. לא יודעת אם יש בהום-סנטר ודומיו.

לילך1

New member
את יכולה אולי לנסות....

ליישם את הרעיון של אביבה לדקופז´ על שידה עבור הדלת .... לשייף טוב את הדלת..לצבוע בצבע שאת אוהבת ולהדביק חלקים מפוסטרים או מתמונות ....זה יכול להיות מאד מיוחד

av_i_va

New member
ודאי שיש רעיונות../images/Emo140.gif

"ביטוי נדוש, קלישאה ואיורניה" לא ממש מעידים על האדם שמאחורי השאלה. אשמח לדעת אם אתה גבר או אישה, נער או נערה, גר בשכירות, בזוגיות, או כל פרט שיכולים לתת לי כוון לתשובה. שיהיה לך יום מקסים.

למעלה