קישוראמק

giba70

New member
הארה ראבאכ, הארה ראבאכ...

ראבאכ ראבאכ, הארה הארה... Peace Love Freedom Happiness

גנגי

New member
לא-לא-לא! לא ייתכן!

אצלי בפורום לא מקשרים למשהו שאין לי גישה אליו בגלל אפליה על רקע מקום-מגורים, השכלה ומזג-אוויר. פשוט לא עושים ככה. עניין של טאקט. אנא העתק והדבק, כמקובל. בברכה - מאותגרת וואי-נט

gonevinci

New member
תלונות על בעיית נגישות?

נא לפנות לפורום מוגבלים. לא אשמתי - כנראה הדבק קלוקל. ואם בא לך לקלל, את מוזמנת..

גנגי

New member
איך אני אקלל, בדיוק,

אם הקללות מתחבאות להן שם בקישור שאתה מסרב לחשוף בפניי את תוכנו?

giba70

New member
סגרנו שהדבק קלקיל, לא?

או שהוא תקיל? (תקין וקלקיל כאחד)

gonevinci

New member
החלטתי לענות

לא נענה אותך יותך, למרות שזה די מהנה.. http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2471,00.html כנראה שהדבק בסדר, ככלות הקלקול והתמונה. זה הקול.

גנגי

New member
אני אסביר ל-א-ט:

תושבי חו"ל לא יכולים להיכנס לקישור או לכתובת שנתת בגלל שוואי-נט חוסמת אותם. מבין? עכשיו, אנא, העתק-הדבק את הכתבה הספציפית, או שאקלל בלי הדרכה!

gonevinci

New member
אחרי שתיקנּו הדבק, את מתקלקלת?

תבואי פה, מז"א סימפטי. לקלל, את כבר לא יכולה. (יכולה, אבל בהיקף מצומצם) זו לא כתבה, זה מילון קללות וסלנג אלטרנטיבי שלם. אז בשנה הבאה בירושלים. נלמד אותך לקלקל. (וגם לקלל)

gonevinci

New member
אל תבכי ילדונת, הכל עוד יסתדר

נחפש דרך לעקוף. ואם לא, אז זה גם ככה כּולה ווינט.. (כמה מגניב זה יכול להיות??..
)

אוֹחַ

New member
דברים שרואים מכאן לא רואים משם.

זה קצת בעיה, גנגי. מדובר בדף HTML שבו לחיצה על כל אות מובילה אותך לשלל קלללות המתחילות באותה האות. אוכל לעזור לך - אם רק תגידי באיזו אות את רוצה לקלל.

גנגי

New member
אה, ציפור יקרה, טוב שכבר לילה!

אני רוצה לקלל בכל האותיות. ועכשיו. ויש לי גם סיבות. אל תשאל.

גנגי

New member
אבל בוא קודם נגיד תודה לוואי-נט,

שבזכותם וגו'. אז כּוּסססֶנֶם וואי-נט!

אוֹחַ

New member
ואני רוצה להיות הבן של כל האמהות...

יענו - של כל האממאק. ג', קבלי פירוט של ג': גבי. כינוי לאחד חד גבה (אנונימי). ג'וענה. אחת רעבה שאוכלת הרבה (קרן). גונזו קלאץ'. כינוי לבעל אף גדול (במקור מטירת הכרמל) (אביש ציקיציקיש). ג'ונס. כל דבר שהוא פצצה. "הייתה מסיבה ג'ונס אתמול..." (דן). גוש נפט. כינוי לאדם חסר תועלת שרק יושב בצד ולא זז ( אורן הסטנגיונר). גזור. שרוט לגמרי. דוגמא: בואנ'ה הוא גזור לגמרי (ליידי די). ג'ימל. כינוי לאחד ארוך מאוד ודק מאוד, ערבוב של גמל וג'ירף (חרפושית). ג'ינג'י. כינוי לשחומי עור (רובינפלד י). ג'ירפה. אחד גבוה (אנונימי). גם כשהוא ישן לרוחב המיטה הוא לא מגיע לקצה. על גמדון שמרגיז אותך (עמירקו28). גמבה. ג'ינג'ית (דרקון). ג'מעה. חמולה שלמה (רדיסלב זכריה). גרבצן. עושה עבודה של סטלבט/לא עושה כלום (בעיקר בצבא). (רועי). גרגורי. אחד שיש לו גרגורת גדולה (האפוי). גרוזיני לא מפותח. כינוי לאדם בעל ראש מצחיק וריק, מכוער וקרצייתי (משה זוכמיר). גרזן. קמצן רצח. לא משנה מה יקרה, בחיים לא תצליח להוציא ממנו שקל (אופיר). גרמלין. אחד שניראה חמוד, אבל רשע מבפנים (אמיר). גרשון. אשכנזי דורש כאפה (שוזי). *****

גנגי

New member
אהה. אני חושבת שהבנתי את העיקרון.

המחקר הנשגב עוסק באיסוף השוואתי של כל הפנינים שהאינטלקטואלים האלה שם ירקו. כמה יפה. עכשיו תסלחו לי, אני הולכת להמשיך לקלל בלי סיוע-חוץ.

gonevinci

New member
ממי, הכל טוב?

דואגים לך היום בווינט הידועים להשמצה. ולא שיש לי איזשהו קשר לדבר הזה.

למעלה