קישורים וטאגליינס

talia olav

New member
קישורים וטאגליינס

בני, כל הכבוד על ההספק במהלך היממה האחרונה בעניין זה. כמה הצעות ראשוניות: - להוסיף לטאגליינס את קישור ישיר למרכז מידע אודות השואה ביד-ושם; - להוסיף לטאגליינס קישור ישיר למאגר דפי העד של יד ושם - לשנות בקישורים כך שיופיע "לודז'" ולא כפי שנכתב; - להוסיף לקישורים את אתר החיפוש של גטו וורשה. המשך יבוא.

talia olav

New member
ריכוז של מירב הקישורים בנושא

מופיע באתר הבא. אך לטעמי לא כדאי להרבות בקישורים, אלא להביא רק את אלו שמביאים לנו תועלת כלשהי מנסיוננו (גם תועלת רגשית היא תועלת...).

zvikurz18

New member
../images/Emo91.gifאתר נוסף

אם אפשר להוסיף את אתר לזכר יהודי סטרוזיניץ http://www.geocities.com/storojinet/ תודה צביקה

matanpt

New member
חומר כתוב ביידיש ב"משואה"

ראשית כל תודה רבה לאנימו, בזכותך ראיתי את האתר של "משואה". חיפוש חומר ביידיש, הביא אותי לגילוי מעניין ומחריד. אני גרה ברח' אנה פרנק, ליד הבית שלי נמצא רחוב התשעים ושלושה, לא ידעתי מה משמעות השם, עד שגליתי שמדובר ב-93 נערות חרדיות שלמדו בבית יעקב בתקופת השואה, שהחליטו להתאבד לפני שהנאצים תפסו אותן. בזכותך אנימו גליתי שהן כתבו צוואה לפני מותן, שמופיעה ב"משואה".

אנימו

New member
MATANPT - צמרמורת עוברת בי

ומרגישה כמו שליחת מצווה... אגב, בביקוריי ב"משואה" התרשמתי לטובה מהיחס ושיתוף הפעולה של הצוות במקום. יחס אוהד ורצון לעזור מכל הלב מאפיין את העוסקים שם במלאכת הקודש של איסוף והנצחה.

למעלה