קישורים לגליתוי ולכל מי שירצה

קישורים לגליתוי ולכל מי שירצה

לפני מספר ימים ביקשה ממני גלית להעלות קישורים לאתרים של תיאטרוני בובות מחו"ל אז שגלית תבקש ואני אסרב
אין מצב
והנה אני גם עושה זאת עבורה אבל גם למען אלה שאולי ימצאו עניין אני באופן אישי אוהב מאוד להסתכל באתרים של תיאטראות כאלה ומרגיש שאני מטייל בעולמות קסומים מזמין אותה ואתכם למסע כזה
הראשון במיוחד עבורך גלית, לא יודע למה אבל כשהגעתי לאתר הזה מזמן... כבר אז חשבתי עליך והיתה לי הרגשה שתאהבי את הרעיון הכללי ואת סיגנון הבובות: * mousetale puppets של היוצר: david stewarts ( אם אני לא טועה מלטביה ) ** התיאטרון המפורסם של משפחת למברט מדבלין שבאירלנד - התיאטרון הוקם לפני 37 שנים!!!!!!! ע"י זוג נשוי שע"פ מה שקראתי עליהם בראיון שהתפרסם בעבר הביאו לעולם 10 ילדים שהמשיכו את השושלת של מאמא ופאפא ומפעילים את התיאטרון ***the crabgrass puppets theatre מניו יורק

רוצה \ רוצים עוד../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

טוב, טוב...לא צריך להתחנן ואל תצעקו עלי - שמעתי!!! אז הנה: * thistle theatre מסיאטל המעלה הצגות ע"פ סיפורי ארצות ועמים - מומלץ להכנס לגלריית התמונות המכילה 4 עמודים של בובות מההצגות. ** blueskypuppet theatre - וושינגטון ארה"ב *** barefootpuppets מריצ'מונד ווירגינייה יהיה האחרון להיום. התמונה המצורפת היא מתוך הצגת סינדרלה שעולה לקראת כריסמס דווקא בתיאטרון שלא צרפתי אותו לקישורים אבל אהבתי את הבובות ורציתי לשתף גם אתכם. מקווה שגלית ואתם מצאתם עניין ואם הפינה תתפוס תאוצה נשלב אותה מדי פעם ואגב פינה... כולם זוכרים שהערב הפינה של חגית שהחלה לצבור מעריצים?! אז תשתתפו גם אתם

גם לי יש משהו בשביל גלית ...

מצאתי במועדפים שלי אתר עם בובנאים מכל העולם ... המיקומים מסומנים במפה בדף הראשון עם פרטים, אתרים אם יש ואפשרות ליצור קשר ... תהנו !!

גליתוי

New member
וואו תודה תודה!

רק ביקשתי וכבר קיבלתי! אני אתייחס קצת יותר בהרחבה לדברים שראיתי בהמשך. תודה דודי אין כמוך! מה כבר אמרו את זה קודם לפני
...זה לא משנה!

../images/Emo220.gif כל מה שתירצי, מה שתבקשי

גם את זה כבר אמרו או יותר נכון שרו כבר לפני אבל גם זה לא משנה
וכן, את רק צריכה לבקש ומיד תקבלי - אני דגדודי שזה סוג של
זהב
אני אחכה להתייחסותך בסבלנות ואם תירצי יש לי עוד הרבה אתרים מגוונים, שונים וגם כמה משונים... איך אצלכם שם בסוף העולם? גשום וסוער כמו כאן??? סביר שיותר רק את תוכלי לספר! שבת שלום

למעלה