קישורים לצפייה ישירה בקרבות - UFC סין

elad547

New member
קארד לא מעניין בעליל

אבל איזה נוקאאוט פרנקלין אכל שם! נפל כמו שק...

zanshin

New member
יודע מה הכי מצחיק?

הנוקאאוט היה כל כך מהיר שהמחשב העתיק שלי לא תפס את זה. ראיתי בfirstrow וכל פעם שהלוחמים זזים מהר זה מראה לי בקיטועים. אז רגע אחד הם עומדים אחד מול השני פתאום נתקע המסך וריצ' על הריצפה חחח חשבתי שירו בו

BeniTaz

New member
רק מקריאת תוצאות

כמעט כל האירוע החלטות. פרנקלין צריך לתלות את הכפפות, עד מתי הבנאדם יתפוס מקום במיין אבנט?!
שלא תחשבו לקונג לי כזה טוב.. פרנקלין פשוט רע. רק נקווה שקונג לי לא יקבל קרב אליפות כי הכל יכול להיות אצל דיינה וויט.

yair_bar

New member
מנהל
לא רואה את זה קורה, אלא אם כן...

יהיה אירוע נוסף באסיה.

עם כל הכבוד, הוא הפסיד לוונדרלי לפני 2 קרבות ולסקוט סמית לפני 4

אם כבר, הייתי מבשל לו קרב מול בי ג'יי - יותר מעניין

cat food

New member
דעות

תודה על הלינקים קודם.

דון יון קים - פאולו טיאגו:
קים שלט ללא עוררין. קים פשוט חזק מידי בשביל פאולו טיאגו, הוא רק היה עסוק בלהגן כל הקרב ולא היה לו רגע פנוי לצאת למתקפה משלו.
עכשיו קים רוצה רימאץ' עם מאיה, לדעתי צריך לקדם את מאיה הלאה ולא להחזיר אותו אחורה (למרות הכאילו מיקריות בה ניצח את קים, עדיין מאיה זרק אותו לריצפה כמו בובה).

טיאגו סילבה - סטניסלב נדקוב:
אז נדקוב שוב הגיע עם הפלופלור שלו, זורק כמה אובר הנדים לכל עבר ומצמיד לגדר. סילבה הראה TDD מעולה כל הקרב וייאש את נדקוב.
נדקוב לא יודע מה זה ג'אב לדעתי.
נכון שהוא הוריד את סילבה לנוקדאון,אבל סילבה אכל פצצות 3 סיבובים מגוסטפסון, חשבתי שגם את זה הוא ישרוד והוא שרד את זה. הסיום היה קליל בצורה מפתיעה, כנראה יש הבדל בין הBJJ של סילבה לשל נדקוב למרות ששניהם שחורות.

קאנג לי - ריץ' פרנקלין:
אני לא הייתי מנחש שככה יגמר הקרב. זה לא שהגולגולת של פרנקלין חזקה כל כך אבל עדיין איך שהKO הזה קרה זה היה נראה ברוטאלי ברמות, פרנקלין צלל עם הראש למזרון.
עכשיו קרה המשולש המשעשע הזה של פרנקלין-לי-ונדרליי תוך משהו כמו ארבעה חודשים. וזה רק מראה שוב כמה בספורט הזה הכל יכול לקרות.

לגבי הקארד של UFC154, נכון ששני המרכזיים איכותיים מאוד, אבל שאר המיין קארד נראה אפילו גרוע יותר מהאירוע הזה. או שאני טועה ?
שוב הומיניק נמכר לנו בתור מיין קארד, ,שוב תום לולר הלא יציב.
הקרב של ניק רינג - פיליפו הוא מעניין ואני צופה שהוא יהיה קרב טוב, אבל זה לא בדיוק הקצפת של מיין קארד של אירוע ממוספר.
יש שני קרבות משקל קל טובים שנדחקו לפרילימס. וזהו בערך.

AmitNHB

New member
האמת, קארד לא רק בכלל ושבוע לפני קרב אליפות.

סתם אנחנו מתלוננים...
מסכן פרקנלין, קריירה מפוארת אבל בעוד שנים רבות הוא יזכר בעיקר בזכות אחד הנוק אאוטים היותר ברוטאלים שנראו ב UFC בקרבות בפרופיל גבוה. פאק, לא כל יום ראוים מישהו צולל ככה...

JayneCobb

New member
מבחינת רמת החיקוי של שק תפוחי אדמה...

לדעתי הוא מצטרף לשון סלמון (נגד ראשד אוונס)
ונייט קוורי (נגד פרנקלין עצמו)

AmitNHB

New member
שניהם היו חיקויים מרשימים אבל הסיבוב שפרנקלין

הוסיף שם הרים אותו לדעתי מעל השניים האחרים

למעלה