קישורים

sugababe1

New member
קישורים../images/Emo9.gif

היי אנשים, למה בקישורים של הפורום יש מבחר כל כך דל? יש לי דווקא כמה אתרים להציע. אפשר?! אתם תוסיפו את זה לקישורים?

O Boy

New member
בשמחה ../images/Emo13.gif

הפינה רק החלה לצמוח, ממש בשלבים הראשונים היא נמצאת. כבר הלילה תצמח פינת הקישורים, אך אשמח כבר עכשיו לקבל את קישורייך - ולהוסיפם!

sugababe1

New member
קישורים../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif

1. XOXO- אתר של בית האופנה. בגדים אופנתיים, INיים ובקיצור, אתר שחבל על הזמן: www.xoxo.com 2. bebe- אתר של בית האופנה. למי שאוהב. יש שם כמה דברים נחמדים. 3. בגדי ים ישראליים- קיץ 2003- גדעון אוברזון, קדס, פלפל, טורקיז ועוד: www.pilpel-shop.co.il 4. DIOR- אתר של בית האופנה DIOR. סוף הדרך של מוצרים. 5. BLUEFLY- אתר של כל המעצבים הנחשבים בעולם- ביגוד ומוצרים נלווים- www.bluefly.com 6. באפלו- אתר של חברת הנעליים- יש נעליים דווקא די מדליקות- www.buffaloboots.com 7. רמפייג'- אתר בית האופנה רמפייג' (עזריאלי, קניון ערים ועוד)-www.rampage.com 8. ג,יי לו- אתר בית האופנה של הזמרת/שחקנית-www.shopjlo.com 9. קוקאי- אתר הבית של החברה: www.kookai.co.uk 10. דיזל- www.diesel.com 11. זארה- www.zara.com 12. דונה קארן- www.dkny.com 13. פול אנד בר- www.pull bear.com יש לי עוד- בהמשך

sugababe1

New member
המשך../images/Emo26.gif

שכחתי לכתוב את הכתובת של DIOR: www.dior.com ועכשיו המשך הקישורם המומלצים: 14. מנגו- אתר הבית של בית האופנה- www.mango.es 15. מורגן- אתר הבית של החברה- www.morgandetoi.com כל האתרים שנתתי הם בתי אופנה ועכשיו אתרים של מגזינים: 1. קוסמופוליטן- www.cosmopolitan.com 2. סוונטין- www.seventeen.com 3. ווג- www.vogue.com 4. ELLE- www.elle.com 5. גלמור- www.glamourmagazine.com

chicolico

New member
כל הכבוד...../images/Emo45.gif

רשמת את כל מה שאני רציתי להוסיף... ו... עוד כמה תוספות... גוצ'י- בית האופנה האיטלקי המפורסם גוצ'י, של המעצב טום פורד: www.gucci.com ורסאצ'ה- מותג האופנה העולמי של דונטלה ורסאצ'ה: www.versace.com רוברטו קוואלי- האתר של המעצב המוכשר קוואלי: www.robertocavalli.it ארמאני- www.giorgioarmani.com דולצ'ה וגבאנה- צמד המעצבים האיטלקים הידועים ביותר בעולם: www.dolcegabbana.it דונה קארן- המעצבת האמריקאית הידועה: www.donnakaran.com ו... יש עוד רבים וטובים אבל נראה לי שזה מספיק...

O Boy

New member
אין בעיה... נראה לי ששכחתם את...

FASHION.NET - (אני חושב שאף אחד לא הזכיר, אם כן אז סליחה), זה האתר בה' הידיעה, עם כל התצוגות הכי חמות של המעצבים הכי חמים. רשימת הקישורים המלאה תתפרסם הלילה בפינה המיועדת, זאת במידה ואכן שביתה מחר.

chicolico

New member
../images/Emo12.gif

ואני חשבתי שאני היחיד שמכיר את FASHION.NET ....

O Boy

New member
אנשים...

אני מצטער שהפינה עדיין לא עלתה, מקווה היא תעודכן הלילה או בסופשבוע הקרוב

סמוראית

New member
עוד קישורים...

www.leecooper.com לי קופר www.lee.com ליי www.levi.com ליווס באנגלית www.levis.co.il ליוויס בעברית

chicolico

New member
ועוד 2...

אלה קישורים לחברות הבגדים הבריטיות הכי טובות שיש... כל פעם שאני נוסע ללונדון, אני קונה כמעט רק שם בגדים... בקרוב מאוד הרשתות האלה ייפתחו בישראל... לבנות: www.topshop.co.uk לבנים: www.topman.co.uk

חנויות אלוהיות..../images/Emo99.gif

אם אני לא טועה בקניון רמת אביב החזיקו אותם.. או בגדים שלהם. חנות משו-משו, לבגדים ואביזרי אופנה מ-ו-מ-ל-ץ

O Boy

New member
תציצו בפינת הקישורים...

ראיתם משהו? נדהמתם? כן, עבדתי על זה אתמול וההמשך יגיע הלילה (בעזרת השם אם תהיה שביתה)

למעלה