קישורי הפורום

נועם@בת

New member
קישורי הפורום ../images/Emo38.gif

זהו, הגיע הזמן להפסיק להתבטל. קישורי הפורום עודכנו בהצלחה. מה זה קישורי הפורום
תסתכלו למעלה לסרגל הלינקים האפור. מופיעים שם הלינקים הבאים:
חברי הפורום לחיצה על לינק זה תוביל אתכם לרשימת הכותבים של הפורום. הרשימה כוללת את הכותבים שכתבו מעל 5 הודעות בשלושה החודשים האחרונים. במידה ויש מעל 100 כותבים כאלה, יופיעו 100 הכותבים שכתבו את הכי הרבה הודעות.
צ´אט פוריות לחיצה על הלינק מכניסה אתכן לחדר הצ´אט של הפורום. מי שהשם שלה כולל את הסימן @ (ואולי גם סימנים אחרים) לא תוכל להכנס ישירות דרך הלינק הזה, ועליה להכנס דרך כאן.
קישורי הפורום לחיצה על הלינק מביאה אתכם לעמוד הקישורים שממוין לקטגוריות. בשלב כלשהו בעתיד הקרוב יהיה עמוד קהילה נפרד ושם ימצאו הלינקים. כרגע הכניסה היא מכאן- מהפורום.
מאמרי הפורום כרגע ממש בהתחלה, וכמעט לא מכיל כלום. ימולא בהתקף המוטיבציה הבא שלי. שיהיה לכולנו שבוע רגוע וחג שמח.
נועם

מיכל ק-ש

New member
מקפיצה את ההודעה למעלה ../images/Emo39.gif

ומכיוון שכדי שההודעה תקפוץ צריך שיהיה בה תוכן, אז זו הזדמנות להודות שוב לנועם על יוזמותיה ועל דרך ניהול הפורום.

נועם@בת

New member
../images/Emo32.gif עידית

אחרי שבועיים של מאמצים הצלחתי להכניס לאלבום הווילדע חייעס של הפורום את שני הנסיכים שלך. א-ב-ל במהלך הנסיונות הארוכים השמטתי את שמותיהים, ועכשיו הם מופיעים שם סתם בכינוי "של עידית" אז בבקשה, נדמה לי שזה ג´ולי ועוד משהו, אז תרשמי לי כאן.
נועם

נועם@בת

New member
חזי הוא ה ../images/Emo54.gif ?

לא צריך להכות על חטא, זה היה רשום לי כי רשמת את זה פעם בפורום. משום מה יש בעיה להעלות קבצים לאתר ההוא. אני נלחמת עם זה כבר שבועיים שלושה. שמרתי את הקובץ בהתחלה בעברית עם השמות. אבל ניסתי כל מיני אפשרויות ובינהם לשנות שוב את שם הקובץ למשהו קצר יותר, וכך נמחקו להם השמות. בנתיים אני נסה כבר כמה שעות להעלות את הורדוס של טאביקאט. אני מקווה שהפעם לא יקח לי שלושה שבועות עד שאצליח
נועם

עמית@

New member
כן, חזי החתלתול. תודה נועמית,

ראיתי את הגורות שלך והן בהחלט משובבות נפש

נועם@בת

New member
בטח משובבות נפש, בדיוק ברגע זה

ביקס שוב חרצה לי את הירך. מעניין שהן מחכות שבוע עד שכל השריטות מגלידות, ואז מתחילות את הכל מחדש. אבל הן מקסימווווווווות
נועם

עידית ד

New member
נועמית לרגע חשבת? ../images/Emo54.gif

שחתולים שורטים סתם?! הכל מתוכנן המיקום למשל - לפעמים הם רוצים שכווולם יראו מה הם עשו ולפעמים הם מתביישים אז הם שורטים במקום שרק את ורק הם יוכלו לראות (ולפעמים גם הבן זוג, למרות שחזי שלי לפעמים גם לא רוצה שבעלי יראה...) העומק למשל - לפעמים הם עייפים ואין להם כוח לחדש את השריטות לאחר שבוע אז הם שורטים עמוק יותר כדי לנצל את הזמן החופשי שלהם בבילויים וכו´ וכו´ וכו´ תודה שהכנסת (סוףף סוףףף
) את הנשמות שלי עידית

טביקאט

New member
אם כבר בנושא...

לאן נעלם הקישור לאלבום? נסעתי לשבועיים והכל פה השתנה! טביקאט

נועם@בת

New member
הנה הוא

ווילדע חייעס. רק שאת התונה שלך עדיין לא הצלחתי להכניס. אני קתועה עם זה כבר שבועיים ויותר. בדרך נס הצלחתי להכניס את התמונה של עידית. ושוב תקוע. נועם

למעלה