קישור חדש ומהיר מהדרום למרכז

שימו לב החל מתאריך 22/11
יתחיל קו חדש 372 קרית גת - פתח תקווה
קרית גת - צומת קוממיות - צומת מלאכי (כביש 40) - צומת בית חלקיה - צומת יד בנימין - כביש 6 - ראשון לציון - כביש 4 - מחלף מסובים - בית חולים שיב"א - אוניברסיטת בר אילן - פתח תקווה 1000094654.jpg

קבצים מצורפים

• Screenshot_2024-11-02-19-27-56-618_co.hopon.client.jpg
    Screenshot_2024-11-02-19-27-56-618_co.hopon.client.jpg
    KB 821.7 · צפיות: 13

connex

Active member
שימו לב החל מתאריך 22/11
קרית גת - צומת קוממיות - צומת מלאכי (כביש 40) - צומת בית חלקיה - צומת יד בנימין - כביש 6 - ראשון לציון - כביש 4 - מחלף מסובים - בית חולים שיב"א - אוניברסיטת בר אילן - פתח תקווה צפה בקובץ המצורף 119618
הקו מתחיל לעבוד ביום שישי. לפי המסלול (קוממיות,בית חלקיה, יד בנימין) זה נראה לי קו עבור החרדים (בעיקר)

EHP12

Well-known member
הקו מתחיל לעבוד ביום שישי. לפי המסלול (קוממיות,בית חלקיה, יד בנימין) זה נראה לי קו עבור החרדים (בעיקר)
זה לא קו חרדי מובהק משתי סיבות:
1. קווים בינעירוניים חרדיים מובהקים לא מתחילים בימי שישי אלא בשלישי.

2. הוא לא מגיע לאזורי המגורים של החרדים בפתח תקווה.

הכניסה לראשון לציון, תבזבז זמן

connex

Active member
זה לא קו חרדי מובהק משתי סיבות:
1. קווים בינעירוניים חרדיים מובהקים לא מתחילים בימי שישי אלא בשלישי.

2. הוא לא מגיע לאזורי המגורים של החרדים בפתח תקווה.

הכניסה לראשון לציון, תבזבז זמן
הכוונה שלי קו שיפעל כנראה רק בסופי שבוע. אם לא, נמתין ונראה האם יפעל גם בימי חול
ראיתי שהקו יסיים בפארק טק בפתח תקווה. מצד אחד זה באמת לא אזורי מגורים של חרדים אבל מצד שני זה גם לא נקודת סיום של קווים המגיעים לפתח תקווה.

הכוונה שלי קו שיפעל כנראה רק בסופי שבוע. אם לא, נמתין ונראה האם יפעל גם בימי חול
ראיתי שהקו יסיים בפארק טק בפתח תקווה. מצד אחד זה באמת לא אזורי מגורים של חרדים אבל מצד שני זה גם לא נקודת סיום של קווים המגיעים לפתח תקווה.
בדקתה את הדבר

קבצים מצורפים

• Screenshot_2024-11-03-06-10-14-095_co.hopon.client.jpg
    Screenshot_2024-11-03-06-10-14-095_co.hopon.client.jpg
    KB 311.2 · צפיות: 5
לפי דעתי נקודת הסיום היא יותר תיעפולית מאשר לנוסעים

connex

Active member
לפי דעתי נקודת הסיום היא יותר תיעפולית מאשר לנוסעים
למיטב זכרוני וסליחה אם אני מכליל, קווים לאזורי תעסוקה מובהקים לא פעילים בימי שישי, עוד דבר שמחזק שמדובר בקו לחרדים בעיקר (שוב, אני לא מכליל כי הרי גם חילונים יכולים להשתמש בקווים הללו וכל דבר שיכול לקצר נסיעה מייגעת מבורך)

ohadg09

Active member
שימו לב החל מתאריך 22/11
קרית גת - צומת קוממיות - צומת מלאכי (כביש 40) - צומת בית חלקיה - צומת יד בנימין - כביש 6 - ראשון לציון - כביש 4 - מחלף מסובים - בית חולים שיב"א - אוניברסיטת בר אילן - פתח תקווה צפה בקובץ המצורף 119618
קו ממש מוזר, המסלול בקריית גת משרת בעיקר את האיזורים החרדיים, בקריית מלאכי הוא לא נכנס למסוף קסטינה, המעבר בראשון ושיבא והמסלול בפתח תקווה (רבין דגניה קפלן ז'בוטינסקי משה דיין אבשלום גיסין יגיע כפיים החרש)
נראה שהוא יפעל בימי חול אבל הוא חד כיווני

קו ממש מוזר, המסלול בקריית גת משרת בעיקר את האיזורים החרדיים, בקריית מלאכי הוא לא נכנס למסוף קסטינה, המעבר בראשון ושיבא והמסלול בפתח תקווה (רבין דגניה קפלן ז'בוטינסקי משה דיין אבשלום גיסין יגיע כפיים החרש)
עדיין לא מעודכן ברישוי הכיון השני, בקרית מלאכי הכניסה לקסטינה סיוט ותהופך את הקו גם כן ביום רביעי חיכיתי 7 דקות שמאלה מכביש 40 לכביש 3

לפי דעתי הקו עוצר בתחנות הכי עמוסות בכביש 40
תחנה 15640 - לכיש - צומת קוממיות
ממוצע נוסעים עולים בשבוע: 635.7
תחנה 15899 - ערוגות - צומת מלאכי לצפון/כביש 40
ממוצע נוסעים עולים בשבוע: 102.3 (תחנה מרכזית של קרית מלאכי)
תחנה 11328 - באר טוביה - צומת אחים
ממוצע נוסעים עולים בשבוע: 446.6 (מכללת אחווה)
תחנה 33610 - יואב - צומת ראם מסמיה
ממוצע נוסעים עולים בשבוע: 454.6 (נקודה מרכזית להחלפה בנוסף ליד מחנה שער אברהם)
תחנה 34286 - יואב - צומת בית חלקיה
ממוצע נוסעים עולים בשבוע: 320.9
תחנה 35290 - נחל שורק - צומת יד בנימין
ממוצע נוסעים עולים בשבוע: 1039.9 (התחנה הכי עמוסה מבין כל התחנות שציינתי כנראה בגלל החנה
וסע שבמוקם)

ohadg09

Active member
לפי דעתי הקו עוצר בתחנות הכי עמוסות בכביש 40
תחנה 15640 - לכיש - צומת קוממיות
ממוצע נוסעים עולים בשבוע: 635.7
תחנה 15899 - ערוגות - צומת מלאכי לצפון/כביש 40
ממוצע נוסעים עולים בשבוע: 102.3 (תחנה מרכזית של קרית מלאכי)
תחנה 11328 - באר טוביה - צומת אחים
ממוצע נוסעים עולים בשבוע: 446.6 (מכללת אחווה)
תחנה 33610 - יואב - צומת ראם מסמיה
ממוצע נוסעים עולים בשבוע: 454.6 (נקודה מרכזית להחלפה בנוסף ליד מחנה שער אברהם)
תחנה 34286 - יואב - צומת בית חלקיה
ממוצע נוסעים עולים בשבוע: 320.9
תחנה 35290 - נחל שורק - צומת יד בנימין
ממוצע נוסעים עולים בשבוע: 1039.9 (התחנה הכי עמוסה מבין כל התחנות שציינתי כנראה בגלל החנה
וסע שבמוקם)
רוב התחנות עמוסות בגלל האזורים החרדיים, אולי הוא ישרת חיבור בין היישובים האלה לקריית גת

רוב התחנות עמוסות בגלל האזורים החרדיים, אולי הוא ישרת חיבור בין היישובים האלה לקריית גת
אבל לקוממיות יש שתי קווים מקרית גת 65,165
לקרית מלאכי/מכללת אחווה/ צומת ראם כל קווי באר שבע - תל אביב/ראשון לציון
בית חלקיה/יד בנימין יש את קו 449

למעלה