קישור לאתר הרישמי של סופ"ש הגאווה באילת http://www.pride.org.il/
נ נימי של הנט New member 8/4/08 #2 איפה ומתי? אני לא מוצא מצאתי רק את המסיבות של ג'ואל נוגה נראה לי שאת שוב שיכורה קצת חחח
I impossible Prince New member 8/4/08 #4 נגה יופי ששמת קישור לסופש באילת אבל לא כתובה שם ולו מילה אחת על הנרי וניקה... נראה לי שהתבלבלת עם הקומונה של ג'ואל חחח
נגה יופי ששמת קישור לסופש באילת אבל לא כתובה שם ולו מילה אחת על הנרי וניקה... נראה לי שהתבלבלת עם הקומונה של ג'ואל חחח
M maor ravid New member 9/4/08 #5 בסירטון של האתר רואים את ההזמנה של ההופעה... של הנרי וניקה למי שלא שם לב אבל לגבי תאריך יום שעה איפה לא רשום שם אז רק נוגה אם את יכולה זה מאוד יעזור לתת לנו את כל המידע הזה תודה מאור...
בסירטון של האתר רואים את ההזמנה של ההופעה... של הנרי וניקה למי שלא שם לב אבל לגבי תאריך יום שעה איפה לא רשום שם אז רק נוגה אם את יכולה זה מאוד יעזור לתת לנו את כל המידע הזה תודה מאור...
כ כוכבת נגה New member 10/4/08 #7 סגירה סופית ופרטים מדוייקים נמסר בשנייה זאת מהנרי: "סגירה סופית לגבי לו"ז של הנרי וניקה בסופ"ש הגאווה באילת יתקבל מחר" הנרי מייד יעדכן אותי ואני כמובן אעדכן אתכם!
סגירה סופית ופרטים מדוייקים נמסר בשנייה זאת מהנרי: "סגירה סופית לגבי לו"ז של הנרי וניקה בסופ"ש הגאווה באילת יתקבל מחר" הנרי מייד יעדכן אותי ואני כמובן אעדכן אתכם!