קישור לבלוג שלדעתי חשוב שכולם פה יראו

Berethor

New member
קישור לבלוג שלדעתי חשוב שכולם פה יראו

הדייט הגרוע בעולם נתקלתי בזה, מקישור בדף הראשי של תפוז . ואני לא יכול לתאר כמה הזדהות וכאב שיש לי כלפי הכותבת ואחרים שחוו או יחוו דברים דומים, גם לא התחיל לתאר כמה שנאה יש לי כלפי אותם שמוקים, חרמנים, וחיות בצורת אדם שהופכים ליותר ויותר נפוצים בעולם ועל אחד כמה וכמה בנוף הישראלי. תודות לחברה המופקרת( והשלטון, התקשורת, האגנדה, החינוך, כול הזבל שבא ומה לא), שלא רק שלא מוקיעה אותם,מענישה ורואה בהם סוטים, אותם יצורים עוד נחשבים לדבר טוב ומודל לחקוי. הוויית ההכול מותר מה אנחנו במאה ה17 ?(כאילו שעל תרבות וחוק יש תאריך תפוגה), והוויית 'האנחנו' בעלי חיים סך הכול לא ?(אז למה שלא נתנהג בהתאם?!). אוליי כול אותם א-מיניים שתומכים בכול מה שקורה וחושבים שבנו הבעיה, יבינו כמה שמיניות גבועה, חסרת רסן וחייתית, בשילוב עם תרבות מופקרת, זאת תופעה מסוכנת ושלילית.

תודה רבה על פרסום הבלוג שלי

לא פרסמתי אותו באף פורום אך מסיבה זו או אחרת הרשומה הגיעה לראשי וקבלתי תגובות חמות, תומכות ומרגשות. אז פשוט...תודה

Xylophone

New member
אני לא רוצה להעליב

אבל את שמה תמונה שלך ערומה בפרופיל ואח"כ מתלוננת שמטרידים אותך. מה ההגיון בזה?

זו לא אני, זו מיה קירשנר, שחקנית - וזה כתוב

שם ובכל מקום בעולם שלי. חוצמזה נראה לך שאלה התמונות שהייתי מחליפה עם אנשים? לא מחליפה אפילו תמונות בבגד ים אז עירום??????????

inbardaf

New member
ולשים תמונה בעירום - לא חשוב של מי

מעביר מסר הפוך ממה שהיית רוצה - לפחות ממה שהבנתי...

בפעם השנייה - היצור בכלל לא מכיר אותי מתפוז

הוא לא יודע על הכרטיס או העולם שלי ולא ראה אף תמונת עירום, לא חלקית ולא מלאה. הכרתי אותו באינטרנט באתר הכרויות של אקדמאים לקשר רציני שיש שם בקרת איכות על החברים כך שהיה לי למי לדווח לאחר המקרה. אני לא עד כדי כך מטומטמת ו/או חסרת אחריות. תודה

inbardaf

New member
וואהוו. לאט לך...

ממש לא התכוונתי למה שהבנת. בכלל לא התיחסתי לספור המזעזע שהיה לך עם הבחור. להיפך. מזדהה לחלוטין וגם אני עברתי דייטים בסגנון. ובטח שלא נסיתי לומר שאת אשמה או חסר אחריות - חלילה!!!!!!!! (וגם ניראה לי שאני יודעת על איזה אתר את מדברת..) הבחור אדיוט - זה ברור. גם ברור מה הוא חיפש. אני פשוט אומרת, מהמקום שאני מכירה את מה שעברת מקרוב (ואני לא מדברת רק על הדייט) שתמונה של אישה בעירום מציגה נשים בדיוק בצורה ההפוכה ממה שאני ואני מניחה שגם את, היינו רוצות שיראו אותנו. היינו רוצות שיראו אותנו באמת וקודם כל, ולא רק את הגוף שלנו. דיברתי באופן כללי על עצם השימוש בתמונה כזו, ועוד כתמונה שמייצגת אותך בתפוז. כל מי שקורא את הבלוג שלך, נכנס לעולם שלך, קורא הודעות שלך ורוצה להכיר אותך קצת יותר, לקבל רושם כלשהוא על מי שאת ומה שאת נתקל בתמונה ואם תרצי או לא, במודע או לא, הוא מקבל רושם שלמיטב הבנתי הפוך ממה שההיית רוצה. אני אומרת את זה ממקום של להפנות את תשומת ליבך למשהו שאולי לא חשבת עליו. (ולא מתוך התנשאות חלילה. באמת מכוונה טובה) אם חשבת על זה ואת לא רואה בזה בעיה וזה מה שאת רוצה - לבריאות. אני האחרונה שתמנע ממך... עשי רק מה שטוב לך!
מקווה שהפעם הובנתי נכון...

אני חושבת שמי שרוצה להכיר אותי יבין את השימוש

בעירום באופן סמלי, כי הדמות שמתפשטת שם מתוארת במלל וגם הקשר שלה אליי והתפיסה של כתיבה ממקום אמיתי כחוויה שמקלפת שכבות ומותירה אותנו עירומים, קצת כמו להתפשט. זה הכל. הבנתי אותך נכונה עכשיו ואולי אשנה את התמונה אך איני רואה בה עירום מבזה, משפיל וכו' אלא אומנותי ורב משמעות.מי שקורא את הבלוג שלי ומבין קצת את הלך הרוח..אני מצפה באיזשהוא מקום שיבין גם את זה. ותודה לך על התגובה (והפרח)

Berethor

New member
בשביל זה אני פה

יש לי הרגשה שמישהו ממנהלי תפוז פרסם את הבלוג שלך מסיבות דומות לאלה שאני פרסמתי בגללם. ככה שזה בסדר, בעיקר כי זה בסדר מבחינתך. אני בהחלט חושב שהחשיפה הזאת תעזור לך ולרבות אחרות שעברו ועברו דברים דומים. אפילו אם זה ימנע חמישים אחוז או אפילו מקרה אחד, זה היה שווה את זה. בהחלט באופן שבוא הסיפור שלך נגמר תודה לאל בהכי פחות נזק. זה בהחלט יכול היה לגמר באונס, שמעתי וקראתי על סיפורים רבים מהסוג הזה שנגמרו באונס. הגבול בין שמוק חסר רסן שבא במטרה להשכיב בחורה בכול מחיר ובין אנס, מאוד דק. זה נס אמיתי והרבה מזל שלא הפכת לקורבן הבא. וכולם יודעים(לפחות ככה אני מקווה) איזה רצח של הנפש, הכבוד העצמי, האיסורים שמשהי שנאנסה תעבור, צלקות וטראומה לכול החיים. והאנס שיצא בזול, במערכת ה"חוק" הזאת. לא מאחל לאף אחת להגיע לשם. כמה עצות שלי- להיות זהירה יותר, חשדנית יותר, לא לצאת למקומות מבודדים עם אנשים שאת לא מכירה, לשתמש ביותר היגיון ושיכול דעת רב יותר, לא לגרר(או איך שקוראים לזה היום לזרום) לטעיות. 'שבע פעמים תמדוד פעם אחת תחתוך'. עוד משהו שהייתי ממליץ זה קורסים של הגנה עצמית ורשיון נשק או נשק שלא צריך רשיון עליו, תמיד עוזר. גם קחי דוגמה מאלמנה השחורה, שהם הכי לא מצפים תכי חזק.

inbardaf

New member
אכן תופעה ידועה וחבל שכך.

ליבי עם כותבת הבלוג לאחוז בחלום. עברתי חוויות דומות בעצמי

למעלה