קישור לכתבה
ש שמוליק 051 New member 6/12/05 #2 הקרן העולמית לחיות הבר- WWF ../images/Emo6.gif אבל למה זה קשור לפורום הזה?
G gozlan8 New member 6/12/05 #4 שמוליק למצוא זן חדש של בעל חיים, יונק, גדול ואדמוני.... מביא לשאלה כמו איך לא הבחינו בו קודם בני המקום, מאיפה בדיוק הגיע, מה טיבו...
שמוליק למצוא זן חדש של בעל חיים, יונק, גדול ואדמוני.... מביא לשאלה כמו איך לא הבחינו בו קודם בני המקום, מאיפה בדיוק הגיע, מה טיבו...
P pasiava New member 6/12/05 #6 שונא את ה-WWF הם תבעו את ארגון ההיאבקות WWF ובגללם הם שינו שם ל-WWE. סתם קצת מידע שקשור לעולם שלנו ולא לאחרים.
שונא את ה-WWF הם תבעו את ארגון ההיאבקות WWF ובגללם הם שינו שם ל-WWE. סתם קצת מידע שקשור לעולם שלנו ולא לאחרים.
ש שמוליק 051 New member 7/12/05 #7 ברצינות? אבל מי היה ראשון? ה- WWF זה משנות ה-70 ככה. אני מתגעגע לקרבות , עברו המון שנים מאז שנות ה-90 שאז הייתי ילד קטן.
ברצינות? אבל מי היה ראשון? ה- WWF זה משנות ה-70 ככה. אני מתגעגע לקרבות , עברו המון שנים מאז שנות ה-90 שאז הייתי ילד קטן.
P pasiava New member 7/12/05 #9 זה אותו ארגון WWF שינו את שמם ל-WWE בגלל ש-WWF(ארגון החיות) תבע אותם על זכויות על השם. דרך אגב, השנות אנדרטייקר, שון מייקלס, ברט הארט ולקס לוגר אומרים לך משהו?
זה אותו ארגון WWF שינו את שמם ל-WWE בגלל ש-WWF(ארגון החיות) תבע אותם על זכויות על השם. דרך אגב, השנות אנדרטייקר, שון מייקלס, ברט הארט ולקס לוגר אומרים לך משהו?
ש שמוליק 051 New member 7/12/05 #11 הייתי ילד קטן אז לא עניינו אותי השמות, אבל את לקס ושון ואנדטייקר אני מזהה, אבל הכי סוס זה ביל גולדברג האליל שלי!....איך אהבתי לראות אותו נלחם, מאז שהפסיקו את השידורים בארץ לא יכולתי לעקוב.
הייתי ילד קטן אז לא עניינו אותי השמות, אבל את לקס ושון ואנדטייקר אני מזהה, אבל הכי סוס זה ביל גולדברג האליל שלי!....איך אהבתי לראות אותו נלחם, מאז שהפסיקו את השידורים בארץ לא יכולתי לעקוב.