קישור למאמר - אולי יעניין...

אמאליאו

New member
קישור למאמר - אולי יעניין...

ראשית, התנצלות - אני לא מפה... קוראת סמויה ואקראית, לכן יתכן שכבר דנתם במאמר הזה, או שהוא לא רלבנטי. בכל אופן, מדובר בסיכומים של הרצאות מיום עיון בנושא תזונה וילדים שהיה בבי"ח דנה בתחילת אפריל. ההרצאה הראשונה בנושא פגים, אבל לאחריה יש סיכום הרצאה של גסטרואנטרולוג על תזונה ואוטיזים. זה משהו מאוד בסיסי, אבל אולי יכול לשמש אתכם כמאמר בסיס בפורום, להפניית הורים שרק מתחילים ומנסים להבין מה קורה (בעיבוד זה או אחר). בנוסף, אולי שווה לנסות לגייס את הרופא הזה לעבודה עם הילדים מהספקטרום. יתכן והוא יהיה קצת יותר פתוח לעניין, או שאפילו כבר עובד עם ילדים. ובהצלחה לכולכם.

תודה תודה על הקישור- הייתי בכנס

ובאמת לא פירסמתי מידע, אז אני שמחה שיש מי שעשה זאת. תודה לך- אעביר גם לפורום השני.

razgalili

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifמי שמע מי יודע?../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ד"ר שלמה גבעוני שהרצה כאן על אוטיזם עשה סיכום יפה של בעיות גסטרואנטרולוגיות. מישהו פגש אותו, דיבר איתו, משהו?

כן, כמובן, אני בקשר איתו והוא ירצה

גם הרצאה להורים במסגרת הרצאות של בית לורן. דר' שלמה גבעוני, הוא המפתח שלנו, לדעתי, לקדם את הנושא הביולוגי בטיפול בילדינו בישראל. אנחנו בקשר ראשוני בנושא. הוא רופא בכיר, אב ואיש מקצוע מוערך. לא היה איש שנשאר אדיש בהרצאה שלו. בכנס בת"א, הוא יקפוץ בצהריים.. אני באמת מקווה שהוא יוכל לעזור לנו, ליצור לובי לנושא בישראל.

למעלה