קישור לקלים NUMB!!!

ParanoidLq

New member
קישור לקלים NUMB!!!

שלום אנשים!!! למי שאין עוד את הקליפ NUMB הנה הקישור http://www.silverfox.trix.net/lbvidz/linkin_park_-_numb-deadsoul-lbvidz.mpg תהנו

ParanoidLq

New member
צ'נל ב MIRC

אההה כן ואם אתם רוצים להוריד אלבומים שלהם תכנסו בMIRC סרבר-efnet צ'נל-linkin-park# אם יהיו בעיות תגידו אני ילמד אותכם אך מורידים

../images/Emo9.gif תודההה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

אתה חדש

lgmtk

New member
אז שלווווווום אני ליאור בן 15 מקווה

שתיהנה בפורום!!!!!!!!!! איך מורידים?

ParanoidLq

New member
תודה

תודה!!! פשוט תעביר את הכתובת לכתובת שבדפדפן ולחץ אנטר מקסימום לך לאתר הזה http://www.lbvidz.cjb.net/ ושם תחפש. יש שם מלא קליפים חדשים ביניהם גם מטליקה למי שאוהב

olly v

New member
היי! ברוך הבא!

אני בת 14 מהמרכז....תהנה בפורום...

../images/Emo124.gifברוך הבא../images/Emo9.gif../images/Emo94.gif

אני דנה בת 15 וחצי מהרצליה
מקווה שתהנה

ParanoidLq

New member
הסבר אך להוריד במירק

תודה אנשים!!! אז הנה הסבר למי שלא יודע איך מורידים ממירק: 1.התקינו מירק והכנסו לOPTIONS יופיע חלון ובצידו השמאלי ביחרו ב DCCואחכ OPTIONS סמנו ב- Notify with beep: V-Send כל השאר אמורים להיות בלי ה V תסירו את הV מshow warning עכשיו לכו ל FOLDERS dcc ignore-disable ותסירו את הV מTURN IGNORE BACK עכשיו תעברו לSERVER עשו V על ENABLE DCC SERVER.SEND.CHAT בLISTEN FOR PORT אמור להיות המספר 6668 PREFORM DNC אמור להיות בלי הV או קיי סיימנו עם ההגדרות עכשיו בשביל להוריד יש שני דרכים: א.נכנסים ל סרבר שאמרתי וגם לצ'נל וכותבים LIST! תופיע רשימת בוטים(שרתים שמהם מורידים) כדי לראות מה כל בוט מציא להורדה כותבים-msg[name of bot] xdcc list/ למשל -msg linkin_01 xdcc list/ אחרי שבחרנו את מה שאנחנו רוצים להוריד, ברשימה אמור להיות ליד המספר הסידורי של הקובץ לבסוף כותבים- ]ומספר החבילה]# msg linkin_01 xdcc send/ כמובן ששם של בוט שציינתי יכול להשתנות. למשל אם מספר החבילה זה 7 אז נכתוב#7 msg linkin_01 xdcc send/ כל מה שנותר עכשיו הוא לחכות עד שהחבילה תשלח לפעמיים זה יכול לקחת זמן בדרך כלל זה שולח ישר. הדרך שניה(יותר קלה
) נכנסים לאתר www.ircspy.com כותבים מלת חיפוש לוחתים על מספר ליד החבילה המבוקשת זה אוטומטי נכנס למירק ופשוט עושים ctrl V ואנטר זהו בעקרון זה הכול אם בכל זאת משהו לא עובד הנה מספר האיי סי קיו שלי-117937044 תהנו!!!

למעלה