קישור לשירים מתוך הסדרה
ש שירת דבורה New member 9/2/08 #2 איך קוראים לשיר שיש ברקע כשסוזי ודורית מתנשקות, בפרק השביעי, לא כשהן שוכבות. זה נשמע כמו קריסי היינד. מישהו יודע/ת? ומי מבצע? תודה
איך קוראים לשיר שיש ברקע כשסוזי ודורית מתנשקות, בפרק השביעי, לא כשהן שוכבות. זה נשמע כמו קריסי היינד. מישהו יודע/ת? ומי מבצע? תודה
א אוסה New member 11/2/08 #4 הלוואי שהייתי יודעת!! אבל גם אני כל כך אהבתי אותו ! אם מישהו ידע פליזזזזזזזזזזז תכתבו פה . אולי בפורום זיהוי שירים בפורטל תפוז...
הלוואי שהייתי יודעת!! אבל גם אני כל כך אהבתי אותו ! אם מישהו ידע פליזזזזזזזזזזז תכתבו פה . אולי בפורום זיהוי שירים בפורטל תפוז...
ש שולה666 New member 10/2/08 #3 שאלה בקשר למנגינה בסדרה יש תמיד בסדרה מנגינה (ללא מילים) שקטה כזאת .. אי אפשר להסביר את זה אלא אם מישהו רואה את הסדרה ... בכל זאת אם יש מצב שמישהו יודע, אשמח לתשובה
שאלה בקשר למנגינה בסדרה יש תמיד בסדרה מנגינה (ללא מילים) שקטה כזאת .. אי אפשר להסביר את זה אלא אם מישהו רואה את הסדרה ... בכל זאת אם יש מצב שמישהו יודע, אשמח לתשובה
א אוסה New member 11/2/08 #5 זאת מנגינת השיר הפותח עד כמה שאני יודעת.... וזה המקור ....Gilbert O'Sullivan - Alone Again Naturally