קישור לשיר ראפ לטיני תוצרת בית שמש

yossixr3i

New member
קישור לשיר ראפ לטיני תוצרת בית שמש

במקור שיר שנכתב עבור תחרות נער ונערת השנה של בית שמש 2007 לפי כמות ההורדות... זה הולך להיות הלהיט ברמה הארצית כתבה בפורטל של בית שמש sun4u +קישור להורדת השיר הלינק|http://www.sun4u.co.il/news2.php?N_ID=1049 |סלינק| לפי כמות ההורדות... זה הולך להיות הלהיט ברמה הארצית *אשמח לשמוע תגובות לגבי השיר.... |

MS6

New member
שמעתי..

אהבתי מאוד את הפתיחה, מאוד יפה. גם העבודה של הגיטרות לא רעה בכלל.. מה שהורס לדעתי זה הפזמון שהוא לדעתי לא יפה, הקול של הזמר גם בכלל לא יפה, חוץ מזה לקחת ליריקס מאייל גולן? להיט ברמה ארצית נראה לי זה הגזמה.. מה שבטוח יש הרבה כישרון לאמיר כץ ולדעתי הוא יכול להגיע רחוק.

MS6

New member
אגב נקודה חשובה..

השיר יפה, אבל כל התחרות הזאת וכל הרעש סביבה.. זה פשוט מבייש. אני כ"כ מתבייש בעובדה שפעילות השיא של הנוער בבית שמש זו התחרות הבזויה הזאת.

מסכים עם משה בגדול ! ../images/Emo45.gif

זה ממש חבל, שהנוער של היום נטול ערכים בכלל, כמובן שזאת הכללה גסה, כי יש כמה צדיקים בבית שמש .. אבל ממה שאני מכיר את בית שמש, ומהתדמית שבית שמש מקבלת בשאר חלקי הארץ, ההרגשה היא שיש פה רק ערסים רוסים, אתיופים, וחרדים. אבל אם תסתכלו טוב טוב, שאתם מסתובבים בבית שמש, יצא לכם לראות גם ח'ברה שהם שונים. עכשיו לרגע אני לא אומר שיש לי בעיה עם ערסים ורוסים וכל שאר קבוצות הרוב בבית שמש ... למרות שהמצב היה יכול להיות יותר טוב ... בקיצור, צריך לעשות פה פעיליות מתמשכות, ולא פעילות אחת שמשקיעים בה הרבה מאוד כסף בסביבות המאות אלפים נראה לי. אז מה עושים משה ?

MS6

New member
יש כמה דברים חסרים לדעתי..

דבר ראשון זה המצב של תנועות הנוער שנמאס לומר שהם במצב גרוע, תנועות הנוער צריכות לקבל תקציבים גבוהים. אני לא הייתי מקיים בכלל תחרות כזאת.. אפילו הופעות לדעתי הן לא דבר כ"כ חשוב.. פתיחת מקומות בילוי, השקעה בתחום ספורט מסוים (לדעתי כדורגל זו טעות כי שם התקציבים גבוהים.. אבל היום קבוצת כדורסל יכולה לשחק בליגה הראשונה במצב לא רע בכלל בתקציב נמוך יחסית של 3-4 מיליון שקל ובענפים אחרים כמו כדוריד למשל זה בכלל לא יקר), הקמת מגרשים לכדורסל, כדורגל, פיתוח מקומות בילוי באיזור התעשיה הרטוב והכי הכי חשוב.. מהפכה בחינוך, לפני כמה שנים התעוררו כמה לודאים מודאגים והקימו בית הספר שנקרא "בית ספר למדעים", בית ספר לתלמידים מצטיינים שגרם לאנשים מכל הסביבה לנסות ולהירשם למקום הזה, היום מדובר באחד מבתי הספר הטובים ביותר בישראל. בית שמש חייבת בית ספר טוב אחד.

tamar brandy

New member
ואיזה בעסה זה...../images/Emo163.gif"בוב"

שיש ערסים רוסים אתיופים וחרדים.. המצב היה יכול להיות יותר טוב=\ נראה לי שמה שהיה יכול להיות יותר מתאים זה "ההרגשה היא שיש פה נוער שלא אכפת לו, ונוער שמתעניין בדברים שטחיים מאוד, והבעיה העיקרית היא שהדברים השטחיים האלה הם מרכז החיים שלהם" ולצורך הבהרה כי לא מצאתי איפה לדחוף את זה.. אין בעיה עם זה שאנשים יתעניינו בתחרויות יופי, סדרות טלוויזיה משחקי מחשב ושטויות כאלה, מה שחשוב זה להציב כמה גבולות ולהוסיף עוד תחומי עניין שקשורים יותר לחברה שלנו

TheSnifF

New member
שני את שם המשפחה שלך להיטלר

"שיש ערסים רוסים אתיופים וחרדים.. המצב היה יכול להיות יותר טוב=\" מה נשאר? אשכנזים שמאלנים?

tamar brandy

New member
סתום ת'פה אידיוט ../images/Emo163.gif"בוב"

לפני שאתה מגיב הודעות כאלה מטומטמות תעצור את עצמך ותקרא למה הגבתי הנה ציטוט שאליו התייחסתי שרשמתי את זה: "אבל ממה שאני מכיר את בית שמש, ומהתדמית שבית שמש מקבלת בשאר חלקי הארץ, ההרגשה היא שיש פה רק ערסים רוסים, אתיופים, וחרדים." ויודע למה רשמתי את זה? כדי שהוא יקלוט שגזענות זה לא במקום מי אתה שתגיד לי דבר כזה? אתה מכיר אותי? דיברת איתי פעם אחת בחיים שלך? יש לך מושג מה הדעות שלי??? נראה לי שהתשובה לכל זה היא לא תתפגר

MS6

New member
אבל הוא צודק...

זה ממש לא היה ברור מההודעה..

tamar brandy

New member
מה כבר לא ברור? ../images/Emo163.gif"בוב"

ציטטתי בדיוק את הדברים של ההודעה לה הגבתי מעניין שאחרי שאלו הדברים שאביחי כתב אפחד לא נטפל עליו וכשבאתי וציטטתי אותו בנאדם שלא מכיר אותי בכלל בא ומתחיל לזיין ת'שכל

למעלה