קישור לתיק עבודות שלי

OceanLady100

New member
קישור לתיק עבודות שלי../images/Emo39.gif../images/Emo210.gif

יש למישהו טיפים בקשר למבחני כניסה בבצלאל? אני ממש רוצה להתקבל ואני לא כל כך בטוחה שזה ילך לי. יש לי תיק עבודות עם מעט עבודות תלת מימד, את כדאי לי להכניס יותר מ2-3 עבודות בתלת מימד כי הם כתבו שתהיה עדיפות לעבודות בתלת מימד? ומה בקשר למבחני כניסה שיש שם? אני נרשמתי למחלקת צורפות/אופנה. ורציתי לדעת אם אני באמת צריכה לעצב תכשיט, פריט לבוש כחלק מתיק העבודות שלי? (זה מה שהבנתי מההוראות שלהם). -תודה :) והוספתי קישור לתיק עבודות שלי (כמובן שעוד לא בחרתי מה להכניס מתוך זה מה אתם אומרים ??????)

תגובה בצלאלית.../images/Emo97.gif

התיק עבודות שלך מעניין,יחד עם זאת בהחלט הייתי מכניסה קצת תלת מימד על חשבון כמה רישומים. את יכולה בהחלט ללכת לכיוון שבו בחרת- עיצוב תכשיטים/אופנה.זה יראה יותר על הרעיונות שלך בתחום.כשאי לטרוח ולהכין משהו הולם. בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

OceanLady100

New member
תודה רבה פפריקה, אני מיד

ניגשת לעבוד בזמן שנותר לי על עבודות תלת מימדיות. עוד כמה עבודות את חושבת שאני צריכה? כלומר, שמתוך 12 עבודות אפשריות, כמה יהיו תלת מימדיות?? שוב המון תודה. אני ממש מקווה להתקבל לשם

La la la 20

New member
../images/Emo58.gifגם לדעתי נבהלתי שאני היחידה

שחושבת ככה... אז שתקתי

OceanLady100

New member
אם הייתי נפגעת הייתי בוחרת ללמוד

משהו אחר. אמנות ועיצוב כוללים המון ביקורת ודעות אישיות. אולי העבודות שלי לדעתכן חלשות אבל תזכרו שזו בסה"כ דעה. ואם כבר אמרתן שהן חלשות אז תגידו למה כי ביקורת בונה חשובה לי ואתם סתם זורקים הערות מבלי להסביר וזה חבל. להיפגע, זה הדבר האחרון שאני ארגיש כי אני גאה בעבודות שלי וזהו זה.

אני חייבת לציין שמבין הציורים

העגורים, הקקטוסים ובלט 1200 ממש נהדרים!!!! בעיניי ( והרבה יותר מסתם "נהדרים") ועליהם על תוותרי. מבין שתי עבודות הצילום, הבחור עם הקפה דווקא פחות מעניין בעיניי ואולי כדאי לוותר לטובת תלת. אולי כדאי באמת לוותר גם על חלק מהרישומים לטובת תלת מימד- לא מפני שהם לא טובים כי הם כן, אבל לדעתי כבר מלראות שניים-שלושה-ארבעה רישומים שלך את מוכיחה את יכולות הרישום הגבוהות שלך ואין צורך לחזור על עצמך. מבין האקדמים- אני מעדיפה את הקונכיה ונראה לי ששווה להכניס גם את הכלב יש שם תפיסת תנועה/כיוון טובה.

LeonardoDV

New member
לא רע

עבודות סה"כ יפות למרות שאינן אחידות ברמתן. אני לא חושב שעבודות תלת-מימד הן Must אני עצמי ועוד רבים התקבלתי ללימודי עיצוב מוצר ללא שום תלת-מימד. חשוב פי כמה להציג מקוריות, חוש קומפוזיציה וצבע. מאוד אהבתי את הציור של הציפורים ואם את רוצה לעצב תכשיט הייתי מנצל את חוש הציור והציבעוניות שלך כדי לעצב את אותו תכשיט. ותחשבי על תכשיט במובן הרחב, של אביזר, שמקשט או נישא על הגוף.

למעלה