קישור לתמונות רכיבת ונטיל היום

timon1

New member
קישור לתמונות רכיבת ונטיל היום

בקישור הזה תמצאו תמונות מרכיבת ונטיל השניה, שלדעתי הייתה מוצלחת למדי אבל את זה צריכים להגיד הרוכבים ולא המדריך. למרות בירבורון קטן [ספק בכוונה ספק בטעות] שהעריך את זמן הרכיבה ולמרות שעצרנו היום די הרבה והגענו לחום, נראה לי שניתן לסכם את הטיול כהצלחה [ככה אמרו לי הרוכבים...]. זהו, תהנו מהתמונות בקישור.

timon1

New member
העריך = האריך

אני המשכתי ישר ל5 שעות בתור מציל בבריכה, יש לי תירוץ לפאלטות קטנות כאלה

schwinnie

New member
בוא'נה, אוהב לפדח אתה....

אז בגדול צדקתי שהלכתי להתאמן לפני הרכיבה, כדי שלא תתפוס גם אותי הולך. חבל רק שמרוב התלהבות גמרתי שבו"צ (שבור צלע). רשום לעצמך עוד שבועיים שלושה תזכורת.

shl17

New member
איפה זה כל ההליכות המצולמות?

האם בעליה לגלבוע מבית אלפא?

איתי נ

New member
נחל יששכר

ה"טעות" היתה בחזרה מכוכב הירדן לשדה נחום. ירדנו לתוך נחל יששכר במקום לפנות מערבה ולחצות אותו במקום נוח יותר. בעליה מהנחל היו כמה קטעים תלולים (אבל לא ארוכים). הקושי העיקרי היה טמפרטורה גבוהה ומחסור בצל. בנחל יששכר מצאנו אפילו זרימת מיים. היתה שם גם פרה...

schwinnie

New member
הקושי המשני לטפס

היה....(תן לי לנחש) - כח ברגליים ! אל דאגה, גם אני כנראה הייתי מצדיק את נעלי הדו"ש שלי באותו קטע. טוב פשוט לראות שיש עוד כאלה.

timon1

New member
בתמונות ההליכה היו נסיבות מקלות

היה קטע קטן של ירידה ומיד אחריו 10 מטר של עליה בשיפוע חזק. ביחד עם החום, העדר צל והנוף הצהוב [שהיה יכול להיות יפה יותר כמה שעות מוקדם יותר], נראה לי שמצאתי את הנוסחא המושלמת לתירוץ...
או במילים אחרות, הפסדת שלא באת

(עוד)6 שעות של שכרון חושים

הטיול התארך מהמתוכנן, אבל מבחינתי זה דווקא יתרון. לקום ב-6 בבוקר ביום שבת בשביל 3 שעות טיול??? ומה עושים כל שאר היום??? אז 'אירגנתי' כמה הפתעות להארכת הטיול, ואני מוכן לגלות כמה משיטותי בנושא: 'איחור אופנתי' - "לשעון לא היה 'נודניק'". "איפה זה בכלל שדה נחום?". "עדו לא התעורר". "נסה אתה להעיר את עדו". "כבר מגיעים". "היה סנייק בייט באוטו". "שכחתי את שקית השתייה בבית ונאלצתי לחזור לקחת אותה" 'פנצ'ר' - "ניפחתי בלילה וזה עבד". "עו כמה ניפוחים והסליים יסתום את החור". "טוב, נסיון אחרון". 'שינוי המסלול' - אריאל:"רוצים לנסות דרך חדשה?" אני:"כן, בטח" (תוך כדי רכיבה מהירה ליעד לא ידוע) 'העליה' - "לא רציני, בוא נסה אותה". "מקסימום הולכים קצת ברגל". "עדיף ללכת קצת מאשר להתקע בשטח בלי מים" וכו' וכו'. וברצינות: היה מסלול נחמד מאוד, אווירה טובה וטימונייה במיטבה! לכל אחד היתה התמודדות עם דברים מסוימים, וזה לעניות דעתי חלק חשוב, תורם ומהנה בכל טיול שטח ראוי. אריאל תודה והכי חשוב:שתו הרבה מים!

timon1

New member
תמיד שמח לשמח אותך../images/Emo8.gif

על כמה ק"מ סגרנו בסוף? הספידומטר שלי שהוא זייפן בעליל קבע 38 ק"מ מה שלא הגיוני, בעיקר לאור העובדה שלי היו 7 ק"מ יותר מכולם. הכי הגיוני היה כמדומני הספיד' של אבי שחייב אותי ב400 מטר לטיול הבא כלומר 35.4 ק"מ, יש השגות או שזה יהיה המרחק הרשמי?

אצלי 37

אבל כמה פעמים רכבתי הלוך-חזור, לכן לא אוכל להגיד כמה היה המסלול, רק כמה אני רכבתי.

GAINTשי

New member
../images/Emo13.gifנו אני רואה שהבמפים חזרו למיטבם

סחתן... תגיד,יש מצב שאתה מתייצב מחר לטיפוס?

timon1

New member
אכן חזרו, משטח הנחיתה הוא הטוב

ביותר הזכור לי, לגבי מחר, לא יודע, אשקול, אבדוק ואחזיר לך תשובה
מי מטפס איתך, שלושת המוסקטרים או רק שניים?

למעלה