קישור מדהים טעיות באבחון אוטיזם "טד"

תודה!

אם אני לא טועה, רז כבר הביא את הקישור הזה. חיפשנו ומצאנו איפה היא עובדת. זה מכון בקליפורניה שהיא "אחת הטכנאיות" בו (להגדת הפקידה שאיתה דיברתי). אנחנו חושבים ברצינות לקחת לשם את יותם שלנו, כי הוא מתאים לפרופיל המתואר. יש רק עוד מקום אחד בארה"ב שבו יש מיכשור כזה (בית החולים לילדים בבוסטון, ששייך לאוניברסיטת הרוורד), ופניות לשם עלו בתוהו. מדובר בהרבה מאוד כסף. אנחנו מתלבטים ותוהים אם זה שווה את ההשקעה של כמה אלפי דולרים (בהתחשב בזה שכספנו אזל אחרי כמה שנים של טיפולים אינטנסיביים). האם מישהו כאן מכיר את הנושא, ויכול לתת לנו עוד פרטים או קישורים? תודה מראש.

razgalili

New member
מספרים

צריך MRI (הרבה אלפי דולרים בארצות הברית, עדיף לעשות בארץ) בדיקת DEEP EEG עולה 2500 דולר פגישה ראשונה עם ד"ר מירנדה - 500 דולר פגישות נוספת 75- 120 דולר

Anat Shemer

New member
ניסיתי למצוא פירסומים

מדעיים שלה ולא מצאתי. הטד הזה הוא לא מסדרת הטד המקורית, אלא טד-אינדיה. אני מתכוונת, שאם הסדרה המקורית יצרה לעצמה פרסטיז'ה של מרצים מהשורה הראשונה, הרי שזה לא בהכרח כך לגבי טד-אינדיה. המשפחה שכתבה לה מייל עדיין לא קיבלה תגובה. אני לא חושבת שההגדרה "טעויות באיבחון" היא נכונה, מכיוון שהעובדה שהאוטיזם של הילד נובע מהפרעה בפעילות המוחית אינה מבטלת את האוטיזם שלו. ייתכן שאפשר לטפל בו ביעילות גבוהה יותר אם יימצא שהגורם (או אחד מהגורמים) הוא ליקוי בפעילות החשמלית של המוח. באופן אישי, אני חושבת שלילדים שאני פוגשת יש פעילות מוחית לא תקינה , לרבות המוליכות החשמלית. ד"ר אדיטי לא צריכה לשכנע אותי בזה. מה שכן הייתי רוצה לראות, זה דרכי איבחון וטיפול שיהיו ישימים ואפשריים-כלכלית.

razgalili

New member
ממליץ לכם לראות את הסרט

לסרט כתוביות בעברית באדיבות אתר טד

למעלה