קישור מעניין בשבילכם

SaraGubits

New member
קישור מעניין בשבילכם

אמנם אני לא חושבת שצריך להחליט בצורה בלתי הפיכה שלא רוצים ילדים, אלא לזרום עם המצברוח, כלומר, לתת אפשרות שיום אחד ישנו את הדעה ובסוף כן ירצו ילדים..
וגם אם לא ירצו ילדים זה בסדר, העיקר לא שרפו שום גשרים בכל אופן, יש פה קישור, שאני לא מסכימה איתו אבל שם אי אפשר להתווכח כמו כאן
כי שם אין פורום

Mירב

New member
שרה

האם את היית נהנית אם היו נכנסים לפורומי הורים שאת פעילה בהם אנשים ושולחים לך שם לינקים לאתרים שבהם מנסים לשכנע אתכן למה לא טוב שאתן עושות ילדים
<ותאמיני לי, לא חיפשתי אבל אני משוכנעת שאפשר למצוא אינסוף אתרים כאלו באינטרנט!> אני בטוחה שהתשובה היא לא. אז תחסכי מאיתנו את הלינקים האלה שלך. זה פשוט לא יפה ולא מנומס!!

עינת12

New member
אני בדעתה של מירב -

הלינק הזה הוא מעשה טרולי טהור. בדיוק מאותה סיבה שציינה מירב.

SaraGubits

New member
לא התכוונתי לפגוע באף אחד ../images/Emo10.gif

חשבתי שיעניין אותכם לינק על התנועה להיכחדות מרצון של האנושות

I s t a r

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני אחפש לך לינקים על היכחדות של משאבי כדור הארץ ועל העתיד המאוד שחור שצופים לו תוך כמה מאות שנים בלבד- בעקבות פיצוץ אוכלוסין שכבר שוחט חלקים ענקיים ממנו . זה יעניין אותך?

SaraGubits

New member
קישורים

מכירה את האתר ממזמן.. קראתי בו שעות אבל זהירות זה מדכא לקרוא אותם. על פיצוץ אוכלוסין, על הפיתרון שהוא עיקור, ועל ה6 מיליארד שהם טפשות אחת גדולה... על פצצות אטום.. מלחמות... עבדות מעולם לא נעלמה מהעולם, וזה קפיטליזם ועוד..

עינת12

New member
מעניין למה חשבת שזה יעניין אותנו...

למה זה קשור אלינו בכלל? אנו לא מיסיונריות. גבירתי את עונה לכל הקריטריונים של טרול. הצדקנות לא מצליחה להסוות זאת.

gertrude

New member
לדעתי זה מעניין מאד

קראתן את מה שכתוב באתר? זה לא אתר הומוריסטי ולא יותר תימהוני מאין סוף אתרים אחרים. זה בסה"כ קבוצת אנשים שהחליטו לא להביא ילדים בשל דאגה לגורלו האקולוגי של כדור הארץ. אני מוצאת שזה מאד מעניין קבוצות (ועוד בישראל!) של אנשים שהחליטו לא לעשות ילדים, וסיבותיהם האקולוגיות לא ניראות לי פחות טובות מהסיבות של כל אחת מאתנו. אני חושבת שאם הייתי נתקלת בעצמי באתר הזה, הייתי מעלה אותו גם. אני חושבת שמותר לדבר על היכחדות, זו לא מלה גסה (ואולי אנחנו כה רגישות בנושא הזה בגלל שאומרים לנו כל הזמן שאנו תורמות לכך), ודיון (גם אם בלי קשר לפורום הזה) בגורל האנושות, כאשר הכחדה היא חלק מהאופציות המתבקשות, נראה לי מעניין, ובעיקר רציונלי (ואם להודות על האמת, זה נכון שאנחנו לא תורמות מי-יודע-מה למאזן הדמוגרפי). [וחוץ מזה, מתי אמרו לכן בפעם האחרונה: " בכל פעם שאחד מאיתנו מחליט שלא להוסיף עוד אחד למיליונים הקיימים הרובצים על פני הכדור ההרוס הזה, קרן אור נוספת חודרת מבעד לאפילה"... (מתוך האתר)]. בקיצור, לא נראה לי שיש מה להתרגז אם מישהו (גם אם הוא אמא) מוסיף לנו לפורום ידע רלוונטי, גם אם, כמו במקרה הזה, יש לו אופי אנקדוטלי. אז, וגם אם בשם עצמי, אני מודה ל-saragubits.

רגישות למילה היכחדות

כדור שלישי לשואה, שמעתי מניצולים, שהמשפחה שהקימו אחרי השואה, היא נקמתם בהיטלר. אני למשל מרגיש, שלבוא לסבי וסבתי ולשתף אותם בדעותי, זה כאילו שאתן להם סטירה בפרצוף. הצרוף: היכחדות ויהודים, עושה לי לא טוב. למרות שאיני מתכוון להוליד. וסליחה שאני מעלה עניין מעיק כזה
. זה המקום, אולי היחיד, שאני מרשה לעצמי זאת.

karnity

New member
ולו רק על מנת להראות ...

שיש בעולם רעיונות "מטורפים" יותר משלנו.. התנועה בלינק המדובר לא מצטיירת לי כמיסיונרית ... מדובר ברעיון מעניין ומהפכני לחלוטין... נניח שכולנו לא נביא ילדים הרי שהאנושות תיכחד... אבל באמת? האם בכלל יש למישהו איזשהו חשש שזה אי פעם יקרה בצורה וולונטרית??? התנועה הזו מתייחסת לעצמה בהומור וכך גם עלינו לעשות...

SaraGubits

New member
ישנה תיאוריה שהטבע מאזן את עצמו

הגברים הם 49% והנשים הם 51% בהיסטוריה האיזון הזה נשמר בצורה מדהימה. כאשר היו מדי הרבה גברים, פתאום היו מלחמות והרבה גברים נהרגו. אם יש התפוצצות אוכלוסין, אז יש יותר מחלות ותמותה. לגבי זיהום האוויר, אם לא היה את האיזון האקולוגי, העולם מזמן היה נכחד. למשל, ככל שיש יותר תחמוצת דו הפחמן באוויר, יש יותר צמיחה של אצות בים, ואזוב המון, מה שמייצר הרבה חמצן. קשה לי להאמין שיכול להיות התפוצצות אוכלוסין שתחריב את העולם כמו שהתנועה מאמינה.

inbal76

New member
תגידי את זה למאות ואלפי המינים שכבר

הכחדנו... המין אנושי עוסק בהחרבת העולם המדהים הזה מידי שעה. כל כביש שנסלל, כל בית שנבנה, כל עץ שנכרת, כל גז רעיל שנפלט, כל חיה שניצודה, וכולי וכולי... כמעט כל דבר שאנו עושים פוגע באיזשהו חלק של הטבע, מחריב איזושהי סביבת גידול של מין כלשהו. נכון, הטבע מנסה לאזן את עצמו, אבל אנו מקשים עליו יותר ויותר, ובסופו של יום שום כוח איזון טבעי לא יכול לעמוד בפני כוח ההרס האדיר שנקרא "אדם". עד כאן הטפותי בענייני אקולוגיה, אני יודעת שזה לא בדיוק המקום.

למעלה