קישור מעניין :

שירי12341

New member
דווקא כן... (סתם אפיזודה חולפת).

חסמו כמה דקות בגלל אי הבנה והחזירו... הנה הודעה שלי מלפני דקות ספורות שמוכיחה שאתה הוזה הזיות: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=148&MessageId=156360133 בקיצור, נסיון הפוטש שלך העלה חרסינות...(תמשיך לנסות, זה משעשע...
)

franse

New member
אוקיי התמונה מתבהרת.

מדובר בטרולית סדרתית שעוברת מפורום לפורום ומטרידה אנשים. ההבדל הוא ששם היה מנהל שחסם אותה ופה אין. למרות זאת אני מקווה שבקרוב נוכל לגלגל אותה מפה לפורום מקרי אחר, שבו תערוך את ההצגה הקטנה והחולנית שלה.

תקשיב טוב franse

היחיד שמתפקד פה כמו טרול מטורף זה אתה אם יש פה מישהו שהופך כל דיון לאוסף של הזיות חולניות ומטורפות זה אתה תעשה לכולם טובה ותעוף חזרה לבלוג המטורף שלך ותמשיך לכתוב שם לעצמך ואל תטריד את השפויים שנשארו פה

corleone12

New member
את אולי מחרחרת ריב מוצלחת, אבל

עם חוש בילוש עלוב... לצערך הרב , אני לא "אפשרות חילופית". מסכן הבחור לא מספיק שהציקו לו כשהיה מנהל, ממשיכים להטריד אותו גם עכשיו. הגיע כבר הזמן שתתעופפי מהפורום הזה. כל פעם שמועלה נושא לדיון את נדחפת כדי להרוס. יש בתפוז עוד כמה מאות פורומים שעוד לא מכירים אותך. תמשיכי הלאה... תתחילי למשל בפורום שיכול לעניין אותך : "מטרידנות כפייתית"

שירי12341

New member
עוד פעם קשיים בהבנה franse, הא?

שים לב (זה הכי ברור שאני יכולה): אני לא חסומה באף פורום שהוא קישר לכאן. האם חשבת פעם לשפר את איכויות החשיבה שלך? האם אתה מסוגל להיכנס לשרשור (האחרון) שהוא קישר לכאן ולהבין שדווקא בשרשור הזה אני מנהלת שם ויכוח עם 20 גולשים ואף אחד אינו יכול להתמודד איתי? אתה מסוגל להבין את זה, או לא? ברור שלא. זו הייתה שאלה רטורית. אני חושבת שבמידה כזו או אחרת ניכר שאדם חכם אתה לא.

franse

New member
את לא מנהלת ויכוח עם 20 גולשים, מטורפת.

את מטרידה אותם. את חיה בתוך הזיה פרטית כשהאגו שלך במרכזה. תשיגי עזרה מקצועית.

למעלה