קישור מעניין

S__A

New member
וואוו, זה ממש ממש סיפור יפה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למען האמת אשמח מאוד להכיר את הבחורה שכתבה את זה ! יש לך מושג ??

IC4

New member
המטריקס ומרד הנעורים

do u believe in fate no why not i dont liek the idea that i dont control my life אם להסתכל על זה באופן אירוני עכשיו שאני חושב על זה , הגורל של ניאו היה להיות האחד (שלא מאמין בגורל?)

RedStorm

New member
למה דווקא קוראים לזה מרד הנעורים?

לא באמת אני רוצה להבין למה מבוגרים לא מורדים? אנני נער אבל מה נערים מורדים אוקיי הבנתי וכהם גדלים הם מתייאשים וזהו? כל מה שהם חשבו עליו כשהיו צעירים נמחק? האאא? הם הבינו את "האמת" על החיים והחליטו שבסוף אסור למרוד ?

IC4

New member
נראה לי שכן

ההשקפה שלי לגבי כל הקטע הזה היא ככה: כשאתה נער צעיר אתה תקוע במערכת ואתה רואה עד כמה החיים שלך ארורים בגלל כל הדברים שאתה חייב לעשות אתה לומד בבית ספר כדי שאחר כך תלמד באוניברסיטה ואחר כך תמצא עבודה וכבר יש לך תכנון מסוים לאן החיים שלך ילכו וזה נראה מאד דפוק ומדכא ואפילו מחניק אבל כשאתה גדול אתה כבר למדת אתה כבר מסודר אתה בעל משרה וחיים נוחים ואתה כבר השלמת עם איך שהחיים שלך ועם עצמך ואתה לא תחליט פתאום למרוד בכל מה שעשית עד עכשיו כי אז אתה מודה שזה חסר משמעות ומטופש ושבזבזת את כל החיים שלך וכמובן זה לא נכון עוד משהו מידע של פסיכולוגיה בגרוש של כיתה יא ויב : בגילאים של מרד הנעורים אתה בתהליך של גיבוש זהות כלומר עדיין אין לך זהות מגובשת ולכן רק אחר כך בגילאים מאוחרים יותר אתה אישיות יציבה יותר אז בקיצור לשאלתך - האם מבוגרים מתיאשים ? כן .... :))) פשוט מאד - כן. WE FEAR CHANGES

S__A

New member
נחמד נחמד ..

בעצם אתה חוזר על שאמרתי אבל , לא משנה , אני סולח לך :)

IC4

New member
מצטער פשוט רשמתי את זה באותו זמן

וגם רק שאני רשמתי נאום ואתה רשמת "כאילו דה" חזרת אחריי MY ASS :))))

S__A

New member
Are you being insulted ?

pessive voice : present progrsive :) אני יודע דיקדוק !!

RedStorm

New member
פסיכולוגיה בגרוש..

לדעתי הכי אמינה ולא מבין למה בגרוש? בכל מקרה זאזז מה שאתה אומר זה שהם השלימו אם זה שחיים שלהם בסדר מסויים שהם אפילו לא יכולים לשנות אותו (יכולים אבל מפחדים) לא הבנתי אתה אומר שלא נכון מה?

S__A

New member
אגב פסיכולוגיה בגרוש ..

הסבר את המושג בבקשה ..

RedStorm

New member
לא יודע ! ת´אמת

אבל אני מכיר דברים ומשפטים שאמרו עליהם שהם פסיכולוגיה בגרוש אני אישית לא מבין למה ומה זה

time to fly

New member
פסיכולוגיה בגרוש :

הבאת קלישאות שחוקות שלא אומרות כלום חוץ מהמהות המילולית השיטחית שלהן ניסיתי להסביר בצורה אקדמית אנסה במילים פשוטות: בדרך כלל אומרים זאת על אדם שמנתח דברים באמצעות קלישאות או בצורה צרה ורדודה. בדרך כל זה נאמר בזלזול לעבר אדם אחר, והרבה פעמים מי שאומר זאת (וזה רק מנסיוני האישי) לא מנסה לרדת לעומקם של דברים ומעדיף גישה שיטחית או מתחמקת מהאמת.

{{Trinity}}

New member
סיפור ממש יפה!!!!!!!!!!!

מרתק. לא מסכימה עם מה שכתבו-שזה "מרד נעורים". המטרה היא שנשלוט בחיינו שננתב אותם כרצוננו שלא ניתן לחיים להוביל אותנו, אלא אנו נוביל אותם זה יכול לקרות בכל גיל, ולא רק בגיל הנעורים!!! המטרה היא בחירה. לבחור. לקחת אחריות על החיים שלנו. לבחור מה לעשות. אנחנו הבמאים של החיים שלנו. החיים שלנו הם לפי התסריט של הסרט שבחרנו. אז למה לתת לכותבים רמה ב´ שליטה על התסריט שלנו? (החברה, המערכת, המדינה, כולם מסביבנו) אנו יודעים הכי טוב מה טוב לנו- אז להחליט לעשות מה שטוב לנו (בסיםור הזה יש הדגמה טובה) לא קשור לגיל!!!!

IC4

New member
לא הכל בשליטתנו

תקציב מוגבל צנזורה תקבילי את זה לחיים באיזה צורה שאת מוצאת לנכון :)

{{Trinity}}

New member
הכל נתון לשליטתנו

אבל לא כל אחד רוצה לקחת את האחריות לכך. זאת אחריות גדולה!!!!!! אחריות שהחיים שלך יהיו מאושרים, זה לא דבר פשוט. אני לקחתי אחריות על האושר שלי והחיים שלי לא מפסיקים לחייך!!

למעלה