קישור מעניין

עינת12

New member
ראיתי את התוכנית אתמול בערוץ 8

קצת היה לי קשה להתחבר אליהן מסיבות מובנות. אבל זה באמת היה מוזר שהפסיקו כאשר שני הילדים שנולדו - אחד היה תינוק והשניה רק נולדה.

karnity

New member
אני מודה...

לא ראיתי את התכנית (יש לי yas).. ולא קראתי את הכתבה עד סופה... אני בחרתי לקרוא באופן סלקטיבי למדי... חשבתי, שדווקא מהנקודה של ההזדהות עם החטטנות הישראלית, מעניין יהיה לקרוא את הכתבה...

תודה על הקישור

אבל נשארתי 'רעבה'. הכתבה סיפרה על סרט תיעודי, אבל עסקה בעיקר במה שלא היה בסרט: לא היו טענות (משום סוג) נגד אימהות מאוחרת לא היו נשים 'רגילות' (כהגדרת הכותבת) ולא דיברו על מה שקורה אחרי הלידה אז מה כן היה בסרט הזה? מה היה כ"כ מעניין בו? מעבר לעצם תיעוד התופעה (דבר חיוני בזכות עצמו, היות והוא מעלה את העניין לסדר היום ומציג אופציה נוספת לכל מי שרוצה לראות), האם היו גם עובדות/מסקנות חדשות/מפתיעות/בעלות משמעות שהציג הסרט? אשמח לשמוע ממי שראתה...

עינת12

New member
גאטו, יש היום ומחר שידורים חוזרים

היום: בשעה 18:20 ובשעה 00:00 (שזה בעצם מחר) מחר (26.5): בשעה 07:30 ובשעה 12:20 לתוכנית קוראים "אמהות מאוחרת" וגאטו, שלא יהיה כמו ב CSI. אם את לא בבית בשעות האלה, תכנתי את הוידאו

עינת12

New member
אז אקליט לך ואשלח לך בדואר

אם לא אכפת לך לשלוח לי במסר את כתובתך (כך גם כתובתי תתגלה). או קיי. הולכת לתכנת את הוידאו (ולהכניס קלטת).

I s t a r

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

%%$$^##@@??? ******* &&^^ **^^$##@ $$#%@ ?? R%%$#@ ^%$$# #$ @@&*)
הייתי פשוט חייבת להגיב..אבל מפאת התחשבות הקושי הראוי לציון של מספר משתתפים כאן לקרוא ולעכל הודעות "הורמונליות"- נאלצתי לעבור לכתב סתרים...

למעלה