קישור שווה לאבאים

נטע777

New member
קישור שווה לאבאים

http://www.bparent.co.il/hebrew/Link.aspx?link=122 מתוך אתר חדש של הורות שמכיל שיתופי מועדפים ככה הגעתי למאמר המאלף/מעלף הזה מעניין שבת שלום

חנול

New member
אכן מאמר מעניין

מעניין מה האבות האחרים יגידו בהקשר לו-על אף שנדמה לי שהאבות המאפיינים את הפורום לא "סובלים" מהבעיות המתוארות. מעצם היותם כאן, נדמה לי שהם אבות שממילא לוקחים חלק גדול בהורות ילדיהם, ולכן אולי המאמר אינו מתאים להם. מצד שני, יכול להיות שאני תמימה לחשוב כך.נחכה ונראה מה האחרים יגידו...

Master Stav

New member
קצת לוקה בחסר לטעמי

יש שם הכללות די רציניות ואני לא אוהב הכללות אבל אולי ....אני לא קרטריון לבדיקה של דברים כאלו

schlomitsmile

Member
מנהל
הוא דוקא לא טוען שזה המצב אצל כל האבות אבל כחוקר, הוא מציין את המגמה המרכזית, ומתחקה על גורמיה.

aviah

New member
יתרה מזאת

הוא עושה מה שפסיכולוגיה עושה בדרך כלל, משכנעת אותך שאתה מסכן, ואז - מציעה טיפול... אם כבר לעשות הכללות - ותסלחו לי על ההכללה הגורפת הבאה - אבות אינם אימהות ממין זכר, ובין השאר, לא מאפיין אותם פרץ רגשות אירציונליים שאופייני לכל כך הרבה אימהות שאפשר לקרוא על פני כל כך הרבה פורומים.

schlomitsmile

Member
מנהל
אלא איזה רגשות? רציונליים? האין רגשות מטבעם לא רציונליים? מסכימה איתך אגב, שאבות אינם אימהות ממין זכר. נדמה לי שגם הוא יסכים איתך, ואין לו חזון להפוך אותכם לכאלה (גם אילו זה היה אפשרי). לאבות יש צרכים משלהם, ונתינה יחודית להם (שהילדים מאד זקוקים לה), אלא שמכלמיני סיבות (אותן הוא תיאר) חלק גדול מהם חסומים מלתת אותה, מה שמעיק עליהם מאד. כך לפחות אני הבנתי אותו.

aviah

New member
לא כל כך ברור איך זה עובד שם

דווקא יש לי לא מעט מה לומר על המאמר, רק שאין שם מקום לדיון, אפילו לא לטראק-בק....

נטע777

New member
יש מקום להוספת תגובה

לפני שעוברים למאמר עצמו, עכשיו יותר ברור?

למעלה