קיש ארטישוק, הצעות לתחליפים לריקוטה ולפיקורינו?

ציפהלה

New member
קיש ארטישוק, הצעות לתחליפים לריקוטה ולפיקורינו?

הי
מתכוונת להכין לחג את קיש הארטישוק של גד
יש לי גביע אחד של ריקוטה במקום שניים במתכון
וגם לא פקורינו.

האם נכון:
להחליף את הריקוטה החסרה בגבינה לבנה /נפוליאון/שמנת מתוקה לבישול?
להחליף פיקורינו בפרמזן?
 

TCHM

New member
בעיקרון כן...

אם יש לך גבינת קוטג' רסקי אותה מעט בבלנדר/מעבד מזון
היא תהיה תחליף טוב יותר לריקוטה.
טפשר להחליף פקורינו בפרמזן אבל לא להוסיף מלח לתערובת
לפני שתטעמי אותה.
 
ריקוטה בעיקרו בעלת טעם עדין

אפשר להוסיף שמנת מתוקה (עם ארטישוק זה מעט מוזר), הייתי בוחרת בנפוליאון דווקא. קחי בחשבון שבשמנת מתוקה זמן האפייה מתארך.

לגבי הפיקורינו כמו שציינו - פרמז'ן אבל לפני המלחה לטעום (כאמור פיקורינו מלוחה מאוד)
 
למעלה