קיש ארטישוק, הצעות לתחליפים לריקוטה ולפיקורינו?
הי
מתכוונת להכין לחג את קיש הארטישוק של גד
יש לי גביע אחד של ריקוטה במקום שניים במתכון
וגם לא פקורינו.
האם נכון:
להחליף את הריקוטה החסרה בגבינה לבנה /נפוליאון/שמנת מתוקה לבישול?
להחליף פיקורינו בפרמזן?
הי
מתכוונת להכין לחג את קיש הארטישוק של גד
יש לי גביע אחד של ריקוטה במקום שניים במתכון
וגם לא פקורינו.
האם נכון:
להחליף את הריקוטה החסרה בגבינה לבנה /נפוליאון/שמנת מתוקה לבישול?
להחליף פיקורינו בפרמזן?