קלאאאפים ו-פפוווגים ו-ביסלי.

ferdinand

New member
קלאאאפים ו-פפוווגים ו-ביסלי.

סופסוף ציידנו אותם באלבום של "סופרגול". מיסתבר שמחלקים אותו חינם אינכּאסף, כמו מנת הסם הראשונה שהדילר מביא לנרקומן המתלמד... (לפחות זה העסיק אותם איזה חצי שעה, לשבת להדביק ת'מדבקות) כבר לא יודע אם לצחוק או לבכות כשבכל יום כשאוסף אותו מביצפר, השאלה הראשונה: "אבא, קנית לי קלאאאפים?!" וכל החטיפים האלו, שנפתחים מבלי להיאכל, רק בשביל ה-פפווווווגים. (או יותר גרוע(?) החטיפים שכן נאכלים, (בשביל לא לעצבן את אבאמא) בשביל הפפפוווווגים) ואיך שמקלפים את כל הקליפות - זאת הלבנה/אדומה, אחריה החומה/לבנה, ולבסוף זאת הכתומה מפלסטיק, זורקים לפח, וזוכים בהפתעה המיוחלת, של הביצות האלו. (אם הוא מצליח לעצור אותם בדרך לפח, לפחות אבא נהנה משוקולד איכותי, עתיר מוצקי קקאו, חלב ושאר ויטנינים. אחחחח!... איפה הימים של ה-אאאג'וקים, והעטיפות של מסטיק עלמה?!

תאירU4

New member
אוףףף כל כך מוכר!

לנו יש פיתרון נהדר, י שלי חברה שעובדת בעלית, היא מביאה להם בחבילות את כל הפוגים וכו' וככה לפחות לא צריך לקנות את השקיות.

ferdinand

New member
אפשר להיות -

חבר של החברה שלך?! (אפילו ב-פוגים צריך פרוטקציה! הא?!)

ferdinand

New member
גם את עובדת ב-עלית?!

הצעתי חברות לחברה שלך!!!

aviah

New member
היו אלבומי תמונות כבר בסבנטיז

"העולם המופלא" קראו להן. היו גוגואים, גולות ופורפרות, והיה גם תקציב קבוע לתמונות לאלבום. לא סותר

ferdinand

New member
יא-אללה איתכם!!!

כבר לא נותנים לקטר בנחת!!! אז מה אם גם לנו היה! זו (היתה) הבעיה של ההורים שלנו - ולהם כבר היתה ת'הזדמנות שלהם לקטר!!! עכשיו תורנו להנות!
האמת - בעניין הקלאאפים, אני מתלהב לי בשקט מהצד, לא פחות מהם!
וגם האושר שחפיסת קלפים (מש'ו כמו 5 שקל
) גורמת להם.... זה שווה! וחוצמיזה, לפחות זה (קלפים) משהו הוגן וישיר - אתה קונה קלפים. כל העניין הזה של הפתעות בחטיפים הוא ממש שערורייתי לדעתי! אפילו צריך להוציא את זה מחוץ לחוק!!! (לו הייתי עו"ד הייתי שוקל לבדוק תביעה ייצוגית
הלוווו!!! מנהלים! ככה כזה, נעלמת מפה בזמן האחרון - לא?! הכל בסדר?!)

aviah

New member
ה"מנהלים" בטח מיניקה עכשיו ../images/Emo13.gif

חוץ מזה, שלדעתי, יותר כיף להיות אבא מלהיות ילד.

shno

New member
../images/Emo6.gif

הייתי עסוק בלנזול על הרצפה מהקטנה שאתמול החליטה להגות את המילה הראשונה. אמנם "א-בא" היא אומרת כבר הרבה זמן, אבל בלי להתכוון ובלי להבין את המשמעות. אבל הפעם - זו מילה עם משמעות, עם כוונה, עם מודעות. והמילה הנבחרת....(בדרבוקות.............): אור! הקטנה מרימה את הראש, מושיטה יד לכיוון המנורה ואומרת "אור". אח, נחת..... (פרדיננד - אמנם תביעות ייצוגיות זה לא התחום שלי ולא של חנול, אבל ממה שאני יודע - אין לך עילה לתביעה ייצוגית. אולי תביעת נזיקין...)

למעלה