קלאבים באיה נאפה

shnu00zel

New member
קלאבים באיה נאפה

מה המצב... אני וחברים רוצים לסוע בחופש לאיה נאפה.. רציתי לדעת אם אתם יכולים להמליץ לי על קלאבים של הכל כלול שיש בהם צעירים, מועדונים וקרובים לים

yossibalali

New member
כנס

בלילה יש מסיבות בים כזה כמו בארץ אבל לא מועדונים קרובים לים... המועדונים הם בסקוור..... יש תקאסל בלאק אנד וויט סניור פרוג אייס קלאב יש לך הרבה אל תדאג אתה תגיע לשם אתה תראה

shnu00zel

New member
אחי לא הבנת אותי..

אחי התכוונתי לקלאבים כמו קלאב מד ... יעני מלון שהכל כלול בו עם ספורט מים וחארטות

yossibalali

New member
לא שווה כזה דבר נשמה!

מה אתה תהיה תקוע במלון כל היום שיש לך חופי ים אדירים? מסיבות אדירות?! זה לא שווה שהולכים למקום של צעירים! שהולכים למקום של זקנים זה סבבה.. וגם לא נראה לי שיש בכלל בגלל הסיבה הזאת

לינור17

New member
אהמ

נאפה זה לא כמו בארץ... המלונות שם זה כמו אכסניות זולות. חבל להשקיע כסף על מלון כי לא תהיו שם בכלל

גבר..

ניראה לי אתה מתבלבל קצת ען טורקיה אחי....בנאפה אין קלאבים אחי וגם כל המלונות של ה 5* שם אין להם את כל מה שאמור להיות בקלאב... אבל מה זה משנה במקום כזה תאמין לי שאתה לא צריך קלאבים!

שומע גבר...

אין שם קלאבים אחי ניראב לי אתה מתבלבל עם טורקיה כפרה... גם המלונות של ה5 * אין קלאבים אחי... גם במקום כזה לא צריך קלאבים ....

לינור17

New member
אממןןן

אבל לא חח היתי שנה שעברה ועכשיו אני עמוק בצבא.. בהזדמנות הראשונה שתהיה לי אני יטוס .. איי נאפה נאפההה

למעלה