קלאבפוט בוגר

maayan1234200

New member
קלאבפוט בוגר

האם יש כאן מישהו בוגר עם קלאבפוט שיכול לספר על שירותו בצבא? ואיך הוא התמודד עם הקלאבפוט בגיל ההתבגרות כגון ללכת עם מכנסיים קצרים במקרה של קלאבפוט ברגל אחת.. ומה אפשר לעשות כדי לצמצם את הפערים בין השרירים? תודה רבה

מידי פעם נכנסים לכאן בוגרי ק"פ

להצצה קצרה. ולפעמים נכנסים הורים ל"ילדים" שנולדו עם ק"פ. חבל באמת שאין כאן ריכוז של הודעות שלהם. לפי מיטב זיכרוני הרבה מדווחים על שירות צבאי רגיל לחלוטין- קרבי וכו'. יש גם מן הסתם כאלו שלהם זה לא כך. במקרה של מכנסיים קצרים, אם מישהו לא מקבל ילד\ה עם שוק צר יותר מהשני, וקוקו שיש לו שוונצים לא רצוניים, וגשר על השיניים, שפה שסועה, גבות מחוברות, חצאית יד שנייה, ו... טוב הבנת, לדעתי צריך לעבור דירה (-: או לעזור בדרכנו השקטה אך סוערת, לגרום לאנשים שאף אחד לא מושלם. כולנו יודעים את זה, רובינו מנסים להסתיר את זה. וסבלנות זו לו סתם מילה, אלא משהו שצריך להפנים. לאושרי יש גמישות יתר והוא לא חזק במיוחד. לכל ילד יש משהו שהוא פחות טוב בו. כהורה, זה התפקיד שלי, לתרום לביטחונו העצמי של הילד שלי כדי שיוכל להדוף מי שאינו רצוי לו. זה ככה על קצה המזלג בשתיים בלילה. ויותר ברצינות לגבי כאבים. גם לי יש חששות שכשאושרי יגדל יהיו לו כאבים. יגדל, אני מתכוונת לגיל העשרה, לגיל 40, 60... עד אז יכולים לקרות כל כך הרבה דברים, גם התפתחויות רפואיות שיוכלו להקל. גם אורך חיים בריא וספורטיבי, שיחזק ויגמיש את השרירים והגידים. וגם לקוות שלא יהיו כאבים, כי שה בהחלט אופציה קיימת. אשמח לתגובה על מה שכתבתי. לילה טוב עידית

גווניבר

New member
שלום לך!

אני עשיתי שירות לאומי. הייתי חייבת מסגרת שתהיה מספיק גמישה כדי שבימים קשים אני אוכל להשאר בבית. אני מכירה שני שכנים שלי עם ק"פ. האחד עם ק"פ ברגל אחת. הוא עבר 11 ניתוחים. התגייס בפרופיל 45, ולאחר מספר חודשים השתחרר עקב כאבים. השני היה בשריון. סבל מכאבי תופת במהלך שירותו הצבאי, ועשו לו בעיות עם רופאים צבאיים. ניתן לעשות תרגילים לחיזוק הקרסול, הגמשת גידים וכאלה. המלצה שלי שתלך לפיזיוטרפיסט של קופ"ח, ותתייעץ לגבי תרגילים רלוונטים. תעשה טובה לעצמך - אל תפגע בעצמך רק בשביל להיות קרבי. הבריאות שלך יותר חשובה. אם יש לך כאבים, אל תסתיר! ישר כשמתחילים כאבים תפנה לרופא מומחה. חבל לעשות נזק בלתי הפיך רק בגלל סוגיות של אגו. ולגבי המכנסיים: לי הבעיה היא בשתי הרגליים, כך ששתיהן רזות. הייתי מציעה לך לשים קצוץ על כולם. אני הלכתי עם נעליים אורטופדיות לא הכי אסתטיות כמה שנים, ולא התביישתי (הרבה) ללכת איתן. תלך עם מה שבא לך, מה שנוח לך, ואין לך סיבה להתבייש במי שאתה. מוזמן לפנות אלי במסרים ובכלל...

למעלה