קלאבפוט כלפי חוץ?

קלאבפוט כלפי חוץ?

שלום לכולם. נשאלתי ולא ידעתי לענות, האם יש מצב שקלאבפוט יוגדר לכף רגל הפונה החוצה ולא פנימה? האם מישהו שמע או שזוהי תופעה שונה? תודה אילן

גווניבר

New member
יש סעיף לאחוזי נכות

ו' א' 7- כף רגל הפונה החוצה. הרופאים בוועדה התבלבלו ורשמו את הסעיף הזה במקום: ו' א' 6- רגל הנוטה פנימה. אני לא יודעת אם קוראים לזה ק"פ

גוון, האם נקבעו לך אחוזי נכות?

בגלל הק"פ? האם את יכולה להעלות קישור שק"פ אכן מוכר כנכות על ידי הביטוח הלאומי?

גם אני זוכרת שהיא כתבה משהו בעניין

אבל לא זכרתי מה במדויק. האם זה אומר שכל ילד ק"פ זכאי לאחוזי נכות? האם זה מעניק קיצבת נכות? לא שאני רצה מחר לביטוח הלאומי לבקש את זה רטרואקטיבית, אבל זה חשוב לדעת. ובעיקר חשוב לדעת למה לא מפרסמים את זה כשיש כל כך הרבה ילדי קלאב פוט והוריהם שכן זקוקים לקצבה הזו.

עוד דבר

אולי הפורום כגוף מאגד כביכול היינו צריכים לפנות לביטוח לאומי ולבדוק מה ילדי ק"פ זכאי מבחינת המדינה ולאן צריך לפנות באם מישהו רוצה לקיימם ולא כל אחד בנפרד הם יכולים לשלוח לנו קובץ או מכתב שבוא יכתב מה זכויותנו (את חובותנו הם נוטלים בלי שנבדוק).

רעיון מצוין, איהאב, השרביט בידך!!

וגם בידי גן-עדן, כמובן. צריך לנסח מכתב בשם חברי הפורום, הורי הילדים, ולבקש לדעת את הזכויות המגיעות.

גווניבר

New member
הם לא נותנים רטרואקטיבית.

ולא מפרסמים, כי רוצים לחסוך בהוצאות. תלוי מה המצב של הילד, כל מקרה לגופו. אם אני לא טועה, לא משלמים קיצבת נכות, אלא גימלת ניידות.

גווניבר

New member
כן. כמו שעידית כתבה- 40%

ק"פ מוכר לצורך גימלת ניידות. הווה אומר- זכאות לתו חניה לנכים (בתנאי שמשתמשים בו רק כשמסיעים את בעל הנכות), סימון מקום לחניה ליד הבית. כשיהיה לילד רישיון ומכונית על שמו, הוא יהיה זכאי גם לקצבה חודשית של 300 ש"ח בערך. צריך לקבוע תור לוועדה רפואית המורכבת מאוטופד כף רגל, נוירולוג ועוד אחד (שאני לא זוכרת מה ההגדרה הרישמית שלו). והם קובעים כמה אחוזי נכות, ולאיזו תקופה.

למעלה