קלאבפוט

• פותח הנושא tgdr
  • פורסם בתאריך

tgdr

New member
קלאבפוט

שלום לכולם. האתר העלה בי זכרונות מלפני כ28 שנה, כשבני הבכור נולד עם התופעה. בסורוקה היכן שנולד גיבסו אותו מיד לאחר הלידה (אבל מסתבר-גיבוס מחורבן)לאחר כחצי שנה הודיעו לנו שהטיפול לא עזר וצריך ניתוח. למזלנו הרב הסתבר שיש בארץ בהדסה רופא מאד טוב שזו ההתמחות שלו, איני זוכר את שמו אבל אני זוכר אותו לטובה, בפרוטקציה מאד גדולה הצלחנו להתקבל אצלו במיידי. ואמנם הוא טיפל בילדנו (ללא ניתוח!!!)(הוא אסר על ניתוח אלא רק באיזור גיל 18)במשך כשנה הילד היה מגובס (שזה עינוי לא קטן) ופה מאד חשוב להדגיש אסור לרחם על הילד, צריך להיות מגובס, ונעליים הפוכות ומוט הרחקה לכפות הרגלים וכו'. העבודה הקשה בשנה הראשונה הוכיחה את עצמה והיום הילד בן 28 ואין זכר לתופעה (חוץ מרגליים שריריות במיוחד(שריד לגבס ולנעליים ההפוכות. אני ממליץ על הטיפול בהדסה. הדבר הייחידי שאני זוכר מהרופא שהוא היה אנגלוסקסי וכמובן טיפל נהדר בילד ובנו ההורים.

וואו, ותיק ילדי הקלאב פוט!!!!../images/Emo12.gif

ברוך הבא אני אורית אמא לתמיר בן השנה ושלוש שסובל מק"פ דו צדדי. כמו שכתבתי בכותרת לדעתי בנך הוא ותיק ילדי הפורום ולכן נשמח אם תספר עוד קצת עליו ועל הבעייה.(או בעצם הוא יכול לספר על עצמו
) הפורום הזה כמו שכתוב בחותמת ההודעה שלי שתופיע בסוף הקטע, הוא פורום שנועד לעזור ולסייע נפשית בהתמודדות עם הבעייה,לחלוק חויות מהטיפול ובכלל... להיות עם אנשים שמבינים מניסיון.הנסיון הוא אצלך ואצל בנך, ולכן אתה מוזמן לכתוב ולהצטרף אלינו. שמחה שהבן מרגיש טוב ומתפקד כבחור בריא לכל דבר.יש לו שם , אגב?,אשמח להכניס את תאריכי הלידה של שניכם לתאריכי יום ההולדת הוירטואלים אם תשלח לי מסר בנושא. בינתים, רק בריאות יום נעים אורית 0

tgdr

New member
../images/Emo151.gif

אם תתני לי את הדוא"ל הפרטי שלך אשמח להעביר לך לשם את הטלפון שלי על מנת שנוכל לדבר. תהיו חזקים. בברכה מ"זקן השבט"

גווניבר

New member
ברוך הבא!

הדסה הר-הצופים? הרופא במקרה ד"ר (היום פרופסור) פוגרונד? גבוה עם משקפיים, מדרום אפריקה, עם מבטא מודגש. אני הייתי מטופלת אצלו שש שנים אחר-כך. אני ממש שמחה שהבן לא מרגיש היום את הק"פ. האם עשיתם פיזיוטרפיה? התעמלות מיוחדת?

tgdr

New member
../images/Emo151.gif

שם הרופא הוא ד"ר יוסיפוביץ, היכן הוא היום איני יודע, לא לשכוח שהסיפור היה לפני כ28 שנה. אני רק יודע שבזכות הטיפול שלו ובזכות העקשנות וההתמדה שלנו, הטיפול בבננו ערך כשנה בלבד. שיהיה יום שקט ונעים.

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

באמת נהדר לקרוא את ההודעה שלך. אני אמא לתותוש בן שנה ו-4 חודשים שהיום רץ חופשי כאילו אין לו כלום. ובאמת אין לו כלום. אבל הפחד הגדול שלי מנסיגה (למרות שהרופא שלנו אופטימי). ההודעה שלך מאוד מחזקת אותי. ותוכל לכתוב את הסיפור שלכם כדי שנצרף למאמרי הפורום עם הסיפורים של כולם?

tgdr

New member
בנושא נסיגה

לאחר סיום הטיפול מייקין אמר לנו דבר אחד חשוב, הוא בקש שנתייחס לזה ככלל ברזל לכל ילד שהוא והוא אמר כך: ראשית לא להתייחס לילד כילד מוגבל!!!! הוא לא!!!! ודבר שני: פעילות גופנית ועד פעילות גופנית ועוד פעילות גופנית ואם אפשר מה שיותר ברגליים יחפות ועל חול, דשא וככלל במשטחים רכים סופגי זעזועים. שיהיה יום נעים ושקט על כולנו. נ.ב. וזה הירהור שלי, מחשבה שלי, אני רוצה לחשוב שהסבל הפיזי והנפשי שהתינוקות שלנו עברו/עוברים נותנים להם חוסן נפשי נוסף לעתיד יבא.

למעלה